Vacatures

Engineer Elektrotechniek

8-10-2020 MBO, HBO, WO Elektrotechniek, Energietechniek, Installatietechniek Amsterdam

Wat jij gaat doen

Dankzij innovatieve en slimme installatietechniek zullen gebouwen de komende jaren comfortabeler, veiliger én duurzamer worden. De installatietechniek binnen een gebouw is bepalend voor het comfort dat je ervaart als gebruiker van een gebouw. In deze zogenoemde ‘smart buildings’ vind je installaties die data verzamelen en met elkaar in verbinding staan. De kwaliteit van deze installaties is bepalend voor het succes van een project. Voor jou als Engineer is het een uitdaging om deze installaties op een efficiënte en effectieve manier te ontwerpen en berekenen.

Als Engineer Elektrotechnische installaties ben je in samenwerking met de projectleider en/of projectmanager verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen van de technische installaties voor zowel de ontwerp- als de uitvoeringsfase van één of meerdere projecten. Binnen de afwisselende functie van Engineer E ontwerp, teken, bereken, dimensioneer en detailleer je technische installaties binnen de gegeven randvoorwaarden. Je stuurt zelfstandig t.b.v. het ontwerp, de vertaling van klant specifieke eisen en wensen naar een functioneel ontwerp. Je hebt veel interne en externe contacten betreffende de engineering van diverse projecten met opdrachtgevers, bouwpartners, adviseurs en leveranciers.

Onze opdrachtgever heeft als missie om een gezonde leefomgeving te creëren. In alles wat we bedenken en doen, nemen we de gebruiksfase als uitgangspunt: we willen het voor de gebruiker beter maken. Om dit te bereiken moeten we als organisatie verbeteren, verslimmen en verduurzamen. Voor jou als Engineer betekent dit dat data-gestuurd ontwerpen en werken vanuit standaards essentieel zijn in jouw functie.

Ben jij de kandidaat?

Voor deze functie zoeken wij een collega die het leuk vindt om zich vast te bijten in complexe vraagstukken en oplossingsgericht te werk wil gaan. Overtuigingskracht, samenwerken en resultaatgericht zijn competenties die jou kenmerken. Je communiceert helder met collega’s en hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen.

  • Je hebt een elektrotechnische opleiding op MBO - HBO niveau, eventueel aangevuld met specifieke (engineering)cursussen.
  • Je bent een echte vakspecialist en hebt minimaal 5 jaar werkervaring als engineer
  • Ervaring in een vergelijkbare functie in de elektrotechnische installatiebranche is een must.
  • Ervaring binnen het segment van datacenters is een pré

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Werken bij onze opdrachtgever betekent dat je mee kunt bouwen aan de ruimtelijke inrichting van Nederland. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer: we werken aan mooie projecten en complexe uitdagingen. Ze bieden medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied. Daarbij zijn allerlei loopbaanopties en carrièrepaden mogelijk. We ondersteunen en stimuleren onze medewerkers onder meer via de Academie en samenwerking met technische universiteiten. Daarnaast hebben we aandacht voor jouw persoonlijke drijfveren en een goede werk-privébalans.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Ceciel Schwartzenberg

Manager Bouw & Installatietechniek
Hulp nodig? Stuur nu je cv!
Vacature delen?

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen