Vacatures

GIS Ontwikkelaar

9-10-2020 HBO, WO Geo-informatie Utrecht

Wat jij gaat doen

Binnen deze uitdagende functie krijg je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen tot een GIS Ontwikkelaar. Je ontwikkelt in bekende GIS producten die aan de top van de Nederlandse markt staan. Je krijgt in het begin begeleiding van senioren die alle nodige kennis in huis hebben, daarnaast maak je kennis met de bedrijfseigen netwerken. Dit allemaal om de specialist te worden die het bedrijf verder gaat brengen! Je kan ingezet worden om projecten op te pakken in beheer, consultancy en interim, uiteraard allemaal in overleg. Binnen deze functie werk je samen met toonaangevende opdrachtgevers die allen afnemers zijn of worden.  
Waar programmeren is, is innovatie, je moet het dus leuk vinden om nieuwe technieken eigen te maken. Binnen de functie wordt gewerkt met o.a. Java, C# en C++, het is geen eis dat je ervaring hebt.

Ben jij de kandidaat?

Om deze functie succesvol uit te voeren moet en je een Hbo of Wo studie hebben voltooid en de richting van ICT interessant vinden. Vanzelf spreken kun je ook aantonen affiniteit te hebben met programmeren, ook projectjes die je zelf op hebt gepakt zijn hierbij interessant. Naast Java, C++ of C# is het ook handig als je Nederlands spreekt aangezien je bij klanten moet zitten die Nederlands als voertaal hebben.
Mocht je bovenstaande talen nog niet kunnen, dan is het ook goed als je ervaring hebt met Python, R of een andere programmeer taal.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

GIS en ICT, een waardevolle combinatie. De organisatie is marktleider in het specifieke segment en heeft naast de meest betrouwbare oplossing ook nog de meeste innovatie trajecten.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen