Vacatures

Systeem architect

17-2-2020 HBO, WO High Tech, Werktuigbouwkunde Hardenberg

Wat jij gaat doen

Als System Architect ben je in de conceptfase eindverantwoordelijk voor het project, waarbij je samen optrekt met de afdeling projectmanagement. Wanneer de conceptfase is afgerond, verschuift de eindverantwoordelijkheid naar de algemeen projectleider. Als System Architect blijf je wel het technische geweten van het project en stuur je het engineering team aan tijdens de realisatiefase van het systeem. We zoeken daarom een persoon die een sterk analytisch vermogen heeft om de benodigde berekeningen voor onderbouwingen te leveren en die van je team te reviewen.
 
 • Je stuurt het projectteam aan, bent het aanspreekpunt voor de klant, achterhaalt wat de exacte wensen zijn en vertaalt deze, samen met je collega’s naar een concept
 • Je zorgt ervoor dat het concept zo gerealiseerd wordt, dat deze aantoonbaar werkt
 • Dagelijks is er een intensieve samenwerking tussen jou, de afdeling werktuigbouw, elektrotechniek, maar ook met de assemblageafdeling waar jouw projecten worden gemonteerd
 • Helikopter-view, onderscheiden van hoofd- en bijzaken en een totaal overzicht van het project behouden

Ben jij de kandidaat?

De System Architect wordt ingezet bij de grotere en complexere projecten. We verwachten dat je multidisciplinair kunt denken en handelen. Je bent positief ingesteld en een people manager, die draagvlak kan creëren tussen de verschillende afdelingen. Je voelt je thuis in een jonge, dynamische organisatie met ambitie om verder te groeien en toont initiatief om ons verder te laten professionaliseren.
 • Je hebt een afgeronde HBO en/of WO diploma bijvoorbeeld richting werktuigbouwkunde;
 • Communicatieve vaardigheden en een sociale instelling wat je tot een prettige gesprekspartner maakt voor de klant;
 • Een pragmatische instelling, waar je bij- van hoofdzaken weet te onderscheiden en daardoor heb je inzicht in wat er speelt en houdt je overzicht.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

De opdrachtgever is een systeem integrator gespecialiseerd in het ontwikkelen en turnkey leveren van klantspecifieke oplossingen voor productieprocessen en productautomatisering. Bij de opdrachtgever heerst een informele en no-nonsense cultuur. Er is een platte organisatiestructuur en er zijn korte en flexibele lijnen tussen alle afdelingen.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen