Vacatures

Automonteur

3-12-2019 MBO Civiele techniek Heesch, Nederland

Wat jij gaat doen

Binnen een familiebedrijf met een groot eigen wagenpark zoeken wij een automonteur voor onderhoud aan alle eigen personenauto’s en bedrijfsbussen. Daarbij kun je denken aan het verwisselen van banden, oplossen van storingen, kleine reparaties, diagnoses stellen en het uitvoeren van diverse controles. Je werkt daarbij volgens de geldende richtlijnen en voorwaarden van onze aanwezige merken, waaronder de mooie Ford, Opel, Volkswagen en meer. Voor specifieke reparaties of Apk-keuringen breng je de voertuigen naar de dealer of reparateur. Daarbij onderhoud je het nodige contact en afstemming.

Ben jij de kandidaat?

  • MBO werk- en denkniveau waarbij je een afgeronde opleiding motorvoertuigen hebt of door aantoonbare relevante werkervaring verkregen vaardigheden.
  • Flexibiliteit in het aan te pakken werk, dus een ‘hands on’ mentaliteit.
  • Communicatief vaardig voor overleg en afstemming met de gebruiker van de voertuigen (eigen collega’s), leveranciers en garagebedrijven.
  • Collegialiteit en saamhorigheid.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Het betreft een groot familiebedrijf binnen de aanleg van ondergrondse infrastructuur. Waarbij een professionele werkomgeving wordt gecombineerd met de werksfeer van een familiebedrijf. Een informele wijzen van samenwerken, open en eerlijke communicatie met de ruimte om je visie te delen.

Daarnaast de zekerheid om mee te groeien met een organisatie die zichzelf blijf ontwikkelen en mooie technieken in huis heeft.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen