Vacatures

Medewerker Team Seals Processing (binnendienst)

9-10-2019 MBO, HBO, WO Werktuigbouwkunde Asten, Nederland

Wat jij gaat doen

De medewerker Team Sales Processing ondersteunt de afdeling Sales in al haar werkzaamheden. Je wordt aangestuurd door de manager sales en ontvangt functionele aansturing, zelf geef je geen leiding. Tot jouw kerntaken behoren: relatie beheer, offerte beheer, order-/opdrachten beheer, consignaties, technische administratieve ondersteuning en algemene zaken.

Ben jij de kandidaat?

Kerncompetenties voor deze functie:
 • Klant- en servicegerichtheid. De Medewerker Team Sales Processing dient de behoeften en tevredenheid van de klanten centraal te stellen. Hij / zij stelt zichzelf als doel minimaal aan deze behoeften te voldoen, maar wil deze liever, voor zover mogelijk, overtreffen.
 • Resultaatgerichtheid. De Medewerker Team Sales Processing spant zich actief in om concrete resultaten of doelstellingen te realiseren. Het is belangrijk dat de Medewerker Team Sales Processing een gezonde drive heeft om te scoren, en hier ook plezier aan beleeft.
 • Integriteit. De Medewerker Team Sales Processing dient de bedrijfsfilosofie van het bedrijf. uit te dragen, maar tegelijkertijd ook de algemeen aanvaarde sociale en ethische normen in woord en gedrag te handhaven.
 • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. De Medewerker Team Sales Processing dient zich helder en begrijpelijk uit te kunnen drukken, zowel mondeling als schriftelijk in zowel de Nederlandse, Duitse als Engelse taal.
 • Accuratesse. De Medewerker Team Sales Processing dient zeer secuur te zijn in zijn / haar werkzaamheden, anders zouden klanten incorrecte offertes of opdrachten kunnen ontvangen
Jouw kennis en ervaring:
 • Een administratieve/commerciële achtergrond (MBO+)
 • Commercieel gevoel
 • Technische affiniteit
 • Beheersing van Nederlandse, Duitse en Engelse taal (i.v.m. Duitse klanten)

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Het bedrijf opereert op het gebied van Advanced Food Processing Solutions. De focus ligt op de productgroepen Bake-off ovens, Blast-Chillers Freezers, Combi-Steamers, Pantrysytemen en Regenereer- en bereidingsapparatuur. Dit in product, systeem en conceptoplossingen

Ze zijn uitgegroeid tot volwaardig producent van Advanced Food Processing Solutions. Ze zijn sterk in het ontwikkelen van doelgroepgerichte oplossingen op maat. Met de topmerken ‘bakeryLine’, 'Convotherm', 'hotAir' ‘industrialLine’, ‘careconceptLine’, ‘industrialChill’, ‘zeroChill’, ‘zeroWaste’ en het ‘No Limits concept’ bieden wij een oplossing die geheel is afgestemd op de wensen van de klant

Het bedrijf biedt klanten Advanced Food Processing Solutions gebaseerd op state-of-the-art technologie, functionaliteit en design. Dit alles vanuit een full care gedachte.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen