Vacatures

Commercieel medewerker binnendienst

17-9-2019 MBO High Tech Nijmegen

Wat jij gaat doen

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij het contact voor de klanten van deze organisatie en de sturende factor tussen de verschillende afdelingen die betrokken zijn bij het verkoopproces. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het offerte én orderproces. Dankzij jouw kritische blik weet je tot de juiste offerte te komen en zodra het order is monitor je de voortgang zodat alles volgens afspraak verloopt. ‘’First time right’’ moet het motto zijn!

Je hebt veelvuldig contact met de klanten, engineers, werkvoorbereiders en inkoopafdeling om te zorgen dat deze processen soepel en op tijd verlopen. Hierin heb je een hoge mate van autonomie en vrijheid om te zorgen voor het beste resultaat.

In de open kantoortuin van de organisatie schakel je snel met de collega’s als klanten jou contacteren met vragen over hun offertes en orders. De organisatie heeft een ervaren team rondom je dat je hier initieel bij helpt, maar we verwachten ook dat je na een inwerkperiode vlot zelfstandig het werk kan oppakken én hier ook een motiverende rol inneemt. Gaandeweg zul je namelijk verantwoordelijk worden voor eigen key-accounts waarbij je rapporteert aan onze Business Development Manager.

Ben jij de kandidaat?

Voor deze functie als Commercieel Medewerker Binnendienst zijn wij op zoek naar een kandidaat die zich herkent in de onderstaande punten:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Commercieel en communicatief talent;
 • Klantgericht, nauwkeurig en analytisch ingesteld;
 • Je hebt ervaring met het werken in een technische organisatie waarin snel schakelen van levensbelang is;
 • Initiatiefrijk en een sterke motivator;
 • Fulltime functie (38-40 uur).

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

De organisatie is een vooruitstrevend MKB-bedrijf met toonaangevende klanten in de high-tech maakindustrie. Zij zijn gespecialiseerd in de engineering, productie, reparatie en testen van geassembleerde PCB’s, elektronicamodules en -systemen. De focus ligt hierbij op optimale service, kwaliteit, snelheid en flexibiliteit waarmee wij onze klanten volledig ontzorgen gedurende de productlevenscyclus van een product.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.
Vacature delen?

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen