Vacatures

Servicemonteur

17-11-2020 MBO Installatietechniek Drachten

Wat jij gaat doen

Via je tablet krijg je een storing door. Een kapotte motor in de luchtbehandelingskast, een cv-ketel die hapert, een elektrotechnische installatie of een complexere situatie, zoals een chemicaliënkast in een laboratorium die stuk gaat. Jij bent dé troubleshooter op locatie, gaat op de storing af en fixt het probleem. Vaak alleen, soms met hulp van andere monteurs. Is het probleem verholpen? Dan meld je de storing af en informeer je de klant over de oplossing. Heb je nieuwe materialen nodig, dan bestel je die. Ook voer je preventief onderhoud uit aan installaties. Eens in de acht weken heb je storingsdienst, dan ben je een week lang 24 uur per dag bereikbaar. Met een vast team werk je voor een langere periode op één locatie. Waar jij het best tot je recht komt en met welk team jij de beste klik hebt, zoeken we samen uit!

Ben jij de kandidaat?

Een techneut in hart en nieren die storingen graag bij de bron aanpakt. Dankzij jouw technisch en ruimtelijk inzicht én je analytisch vermogen kom jij tot bestendige oplossingen. Daarnaast communiceer je vlot. Je weet de klant duidelijk uit te leggen wat er aan de hand is met een installatie. Verder heb je:
- Minimaal een mbo 4-diploma werktuigbouwkunde of vergelijkbaar niveau
- VCA-VOL. Heb je dit niet? Dan kun je bij ons je certificaten halen
- Een rijbewijs B.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
- Een mooie baan bij onze opdrachtgever
- Een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
- 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
- Een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
-Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
- 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

Jij gaat aan de slag bij een grote aannemer die zijn focus heeft op multidisciplinaire contracten in het noorden van het land. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen