Vacatures

Trainee elektrotechniek in Utrecht

24-6-2019 MBO Installatietechniek Utrecht

Wat jij gaat doen

Alles leren over de meest recente ontwikkelingen in de elektrotechniek en de actuele normeringen. Binnen notime beheers je de grondbeginselen, wet- en regelgeving en het ontwerp van installaties als geen ander. Dat ga jij doen als trainee elektrotechniek.

De trainingen worden gegeven in samenwerking met TVVL:
 • Instroommodule
Je start met een instroommodule om je wis- en natuurkunde op het juiste niveau te krijgen. Aan de hand van de leerstof en praktijkvoorbeelden krijg jij meer inzicht in de benodigde processen en rekenvaardigheden.
 • Module 1
Na de instroommodule ga je aan de slag met module 1, waarbij de basis wordt gelegd. De volgende onderwerpen staan centraal: elektriciteitsleer, regelgeving, normen & richtlijnen, bedrijfsinstallaties, netwerktheorie, digitale technieken in de industriële automatisering en regeltechniek in de klimaatbeheersing.
 • Module 2
Ga je verder verdiepen in de elektrotechniek met module 2. De volgende onderwerpen komen aan bod: normalisatie NEN1010, netaansluitingen, power Quality, stroomstelsels & aardingsvoorzieningen, decentrale energieopwekking, bedrijfsstromen & eindgroepen en schakel-, verdeel- & meetinrichtingen.
 • Module 3
In de laatste module leer je alles over normaliseren en DC netten in de elektrotechniek. Tijdens detrainingen ga je aan de slag met: power Quality, normalisatie NEN 1010, elektrisch vervoer & energieopslag, leidingsystemen & voedingsleidingen, DC netten & vreemde spanningen en DC netten in gebouwen.

Ben jij de kandidaat?

Wij zoeken echte techniekmensen. Mensen die meer kennis willen. Die willen werken aan waar ze blij van worden. Als trainee elektrotechniek heb jij:
 • Een diploma van een relevante MBO- of HBO-opleiding (of bijna afgerond)
 • 0-5 jaar werkervaring
 • Een (afstudeer)stage of project dat aansluit op de opleiding (geen must, wel een pré)

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

In ons netwerk van ruim 800 opdrachtgevers gaan we op zoek naar een baan die bij je past. We vinden de baan waar jij blij van wordt. Een werkplek waar jij je kunt blijven ontwikkelen.
 

Meer weten?

Zie jij het helemaal zitten om te starten als trainee elektrotechniek in Utrecht? Solliciteer dan snel! Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.
Vacature delen?

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen