Vacatures Voort

Junior adviseur procesbeheersing en kwaliteitsmanagement

12-6-2019 HBO Starters & trainees Oss

Wat jij gaat doen

Binnen deze rol ga je aan de slag met project- en procesbeheersing binnen de civiele techniek/infra. Je gaat de organisatie en de opdrachtgevers helpen in alle fasen van het (bouw)proces. Zo ga je adviseren op het gebied van contracten, risico's en kwaliteitsmanagement. Je werkt beheersplannen en strategieën uit en implementeert deze. Daarnaast analyseer je de resultaten uit toetsen/inspecties en adviseer je over risicomanagement in een project. Verder adviseer je ook op het gebied van projectplanningen en kosten en ga je kwaliteitsplannen opstellen. Je krijgt de mogelijkheid om deze te implementeren in projectorganisaties. Hierdoor fungeer je ook als interne vraagbaak op het gebied van projectbeheersing.   

Binnen deze rol is er ook de mogelijkheid om ons traineeship te volgen: https://www.voort.com/traineeships/projectmanagement-civiele-techniek/ 

Ben jij de kandidaat?

 • HBO/WO Civiele techniek of Technische bedrijfskunde
 • 0 tot 5 jaar ervaring
 • Kennis van kwaliteitsmanagement (ISO 9001), UAV-GC, risicomanagement en/of systems engineering is een pré

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

Je komt te werken binnen een grote organisatie op het gebied van civiele techniek/infra. Zij voeren grote projecten waardoor er veel ruimte is voor zowel persoonlijke- als functie gerichte ontwikkelingsmogelijkheden. De projecten zijn afwisselend en innovatief. Daarnaast is er de mogelijkheid om zowel aan de opdrachtgevers als opdrachtnemers kant te werken. Er hangt een collegiale en uitdagende werksfeer. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

 1. Sollicitatie
 2. Intake
 3. Voorstellen opdrachtgever(s)
 4. Op gesprek
 5. Start bij Voort

Contact

Tessa Knuiman

Consultant civiele techniek

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer