Vacatures

Test Engineer

25-11-2019 MBO High Tech Oss

Wat jij gaat doen

Als Test Engineer werk je in een team waarbij complexe elektronica modules moeten worden getest volgens vooraf opgestelde eisen. Als de modules door de test komen worden deze samengebouwd tot een volledig geïntegreerd systeem, wat op zijn beurt ook moet worden getest. Het systeem wordt plug-and-play klaar gemaakt voor de klant. 

Daarnaast werk je zelfstandig aan het repareren van elektronica. Je achterhaalt daarbij zelf de oorzaak en verhelpt deze, waar nodig in samenspraak met de klant. Ook test en debug je printplaten, modules, voedingen en systemen, zodat onze producten 100% werkend naar onze klant gestuurd worden.

Ben jij de kandidaat?

Als werkvoorbereider draag je veel verantwoordelijkheid met je mee doordat jij degene bent die zorgt dat er een juiste inschatting wordt gemaakt van de hoeveelheid werk, zodat er concurrerende offertes uitgebracht kunnen worden. Daarnaast zorg je voor de voorbereiding van productieorders door onder andere de documentatie op te stellen. ‘’First time right’’ moet het motto zijn!

Samen met het Sales en Engineeringsteam kom je tot de beste oplossing voor onze high-tech klanten. Je bent verantwoordelijk voor de bijkomende calculaties zodat er een goede inschatting gemaakt kan worden hoelang het duurt om het desbetreffende product te produceren en wat je hiervoor nodig hebt.

Als je offerte een order is geworden, ga je alle technische voorbereidende werkzaamheden rondom productieorders uitvoeren. Je verzamelt alle documentatie, bestelt de benodigde stencils, stelt de montagevoorschriften voor de productiemedewerkers op treft overige technische voorbereidingen, zodat er geen verrassingen zijn gedurende het productieproces.

 

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

De organisatie is een vooruitstrevend MKB-bedrijf met toonaangevende klanten in de high-tech maakindustrie. Zij zijn gespecialiseerd in de engineering, productie, reparatie en testen van geassembleerde PCB’s, elektronicamodules en -systemen. De focus ligt hierbij op optimale service, kwaliteit, snelheid en flexibiliteit waarmee wij onze klanten volledig ontzorgen gedurende de productlevenscyclus van een product.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.
Vacature delen?

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen