Vacatures

Teammanager Logistiek Veldhoven

13-6-2019 HBO Energietechniek Veldhoven

Wat jij gaat doen

Voor het primaire proces wordt jaarlijks voor +/- 180 miljoen euro aan materiaal geïnstalleerd en gemonteerd op projectlocaties zoals elektriciteitskabels, gasbuizen, schakelinstallaties en transformatoren. De afdeling logistiek heeft een belangrijke rol in de logistieke keten van  die bestaat uit veel verschillende interne afdelingen en leveranciers. Afdeling logistiek bestaat uit +/- 110 FTE die werkzaam zijn op 2 distributiecentra in Veldhoven en Hoogeveen, een afdeling MM en 10 logistieke servicepunten door het hele voorzieningsgebied.

Het Team van Logistiek Productie-Zuid bestaat uit een distributiecentrum (DC) in Veldhoven, 6 Logistieke Servicepunten (LSP) en nog diverse onbemande verdeelpunten. De medewerkers werken dan ook verspreid over deze locaties waarbij in het DC al het materieel is opgeslagen en de LSP’s worden gebruikt om kleiner materiaal zo dicht mogelijk bij onze uitvoering beschikbaar en service te verlenen aan onze productievestigingen. De teammanager Logistiek-Zuid vervult een belangrijke rol in de samenwerking binnen het team en de afstemming met andere afdelingen zoals bijvoorbeeld material management. Ook heeft hij een actieve rol in verbeter- en verandertrajecten waarbij processen en systemen worden verbeterd.

De Teammanager Logistiek heeft de volgende verantwoordelijkheden:
- Hiërarchische aansturing van +/- 20 medewerkers waarbij hij/zij zowel op inhoudelijke zaken stuurt alsmede de ontwikkeling van het team en de medewerkers binnen het DC en de LSP’s (Logistieke service punten)
- Stimuleert samenwerking met andere afdelingen
- Is verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie
- Is verantwoordelijk voor het continu sturen op verbeteringen in de keten en aanzien van veiligheid, kwaliteit en het voorkomen van verspilling van materiaal en/of geld. 
- Is verantwoordelijk voor een optimale afstemming van de dagelijkse goederenstroom en de realisatie van de met klanten overeengekomen servicegraden.
-  Is verantwoordelijk voor de implementatie en uitvoering van VGWM-beleid binnen Logistiek.
- Is verantwoordelijk voor een optimale dienstverlening aan de klant conform de gemaakte afspraken, zijnde een adequate storings en verstorings voorraad/aanlevering en projectopslag/aanlevering. Daarmee verantwoordelijk voor de klantbeleving richting de vestigingen vanuit DC en LSP. Indien afspraken niet tijdig gerealiseerd worden, stuurt hij/zij actief bij en communiceert hierover met alle partijen
- Is verantwoordelijk voor adequate implementatie van proces- en/of systeem- veranderingen in het team en betrekt medewerkers hier op de juiste wijze bij

Ben jij de kandidaat?

- Afgeronde HBO opleiding met als aandachtsgebied logistiek en/of bedrijfskunde
- Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring
- Goede kennis van transportprocessen en magazijnprocessen
- Ervaring met planning, organiseren en sturingstechnieken
- VCA-VOL certificaat (of bereid zijn te halen)
- Goede kennis van MS Office (Word en Excel) is een pré
- Kennis van SAP en andere logistieke ICT-systemen is een pré

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever leidt Energie in goede banen. Zij transporteren gas en elektriciteit in Noord- Oost en Zuid-Nederland voor 2,7 miljoen huishoudens en bedrijven. De netbeheerder is verantwoordelijk voor het gas- en elektriciteitsnetwerk en beheert, onderhoudt en vernieuwt het energienetwerk waarover de leverancier stroom of gas bij de consument thuis of bij het bedrijf brengt. Radicaal herontwerp van processen en ondersteunende systemen moet de komende jaren zorgen voor een forse verbetering van onze efficiency en klant- en medewerker tevredenheid.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.
Vacature delen?

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen