Vacatures

Modelleur betonelementen

16-9-2020 MBO, HBO Civiele techniek Dodewaard, Nederland

Wat jij gaat doen

Raak jij enthousiast van projecten als de groene boog en VIA15? Heb jij ervaring met civiel modelleren? Kan je daarnaast omgaan met 3D tekensoftware? Als jij op alle drie de vragen ja zegt dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving Arnhem zijn wij op zoek naar een ervaren modelleur. Ze zijn gespecialiseerd in prefab beton elementen in civiele constructies.
 

In deze functie ontwerp je in 2D/3D bruggen, tunnels en duikers en werkt deze uit. Je tekent de constructies in offerte, voorlopige en definitieve fase (door het maken van 2D/3D-modellen). Het spreekt voor zich dat jouw ontwerpen voldoen aan eisen ten aanzien van veiligheid, kwaliteit, budget en productiviteit. Deze functie gaat echter verder dan alleen maar ontwerpen en tekenen! Zo bespreek je bijvoorbeeld de planning met de leidinggevende en beoordeel je de aangeleverde gegevens. Je bent in staat om de informatie te analyseren en daar waar nodig aanvullende informatie op te vragen. Daarnaast heb je overleg met de projectleiding, werkvoorbereiding en/of de productie. Ook administratief sta je je mannetje. Je houdt relevante gegevens bij in het systeem zoals het verwerken van stuks- en productielijsten en controleformulieren; je draagt hierbij zorg voor de controle van je eigen werk. Ook het onderhoud van handboeken en programma’s behoort tot je werkzaamheden. Als modelleur lever je een bijdrage in het bepalen van meer- en minderwerk.

Ben jij de kandidaat?

  • Je hebt een mbo-4 opleiding richting constructie/civiele techniek afgerond.
  • Je hebt enige relevante werkervaring in een rol als modelleur binnen de civiele techniek.
  • Je hebt kennis op het gebied van normeringen.
  • Je hebt ervaring in het werken met 3D-tekensoftware (bijvoorbeeld Tekla, Revit en/of Microstation).

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever kent een informele cultuur waarin naast hard werken ook ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Je zal komen te werken in een platte organisatie waarbij korte lijnen de norm zijn. Zij vinden het belangrijk dat je je, ook in de toekomst, kunt blijven ontplooien. Zodat je naast het leveren van een waardevolle bijdrage aan het bedrijf ook kunt bouwen aan je eigen toekomst. Ze investeren daarom graag en goed in de verdere opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen