Vacatures

Tendermanager Bouw gerenommeerde aannemer

15-9-2020 MBO, HBO Bouwkunde Deventer

Wat jij gaat doen

Als Tendermanager ben je onderdeel van het team Planontwikkeling. In deze functie staat de klant centraal. Jij weet de wensen van klanten begrijepen zodat dit vertaalt kan worden naar een concreet plan. Alle aspecten zoals prijs, kwaliteit en het eindproduct is volledig in overeenstemming of in de overtreffende trap. Hiermee weet jij samen het team de klant te overtuigen. Samen met het ontwerp- en tenderteam bedenk je een strategie om het ontwerp en EMVI-plan aan te laten sluiten op de vraag. Maar jij denkt verder dan dat. Met jouw eigen inbreng weet je toegevoegde waarde te leveren en blijf je onderscheidend. 

Jouw positie in de organisatie: Verantwoordelijk voor de aansturing van de projectteams van de afdeling planontwikkeling. Door continu te vragen daag jij het team uit om met de beste inhoudelijke oplossingen te komen.

​​​​​Werkzaamheden:
 • Je analyseert de klantvraag en maakt een propositie die exact aansluit bij de wens van de klant;
 • Bepalen van de juiste strategie, waarbij de geboden kwaliteit, ontwerp en prijs perfect op elkaar afgestemd zijn;
 • In kaart brengen van de benodigde aanbiedingsstukken, zoals prijs, plan van aanpak, technische haalbaarheid, kwaliteit en planning;
 • Zorg dragen voor een juridisch passend contract en tijdige en juiste inschakeling van in- of externe ondersteuning bij design- en engineering-activiteiten
 • Uitvoeren van risicoanalyses en -management met de taak om beheersmaatregelen te formuleren en deze over te dragen aan realisatieteams én erop toe te zien dat deze worden opgevolgd.

Ben jij de kandidaat?

Om voor de functie van Tendermanager in aanmerking te komen heb je enkele jaren ervaring als Tendermanager of in een soorgelijke functie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Technisch Ontwikkelaar of Projectontwikkelaar. Daarnaast zien wij graag het volgende terugkomen in jouw profiel:
 • HBO werk- en denknvieau, opleiding richting Technische Bedrijfskunde en/of Bouwkunde;
 • Kunnen lezen en begrijpen van calculaties;
 • Bekend met verschillende contractvormen (UAV, UAV-GC, bouwteam);
 • Ervaring met ontwikkeling en voorbereiding van installatietechnische projecten van PvE tot en met start van realisatie;
 • Ervaring met het projectmatig aansturen van een team;
 • Bekend met LEAN methodike en BIM is ene pre.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever is een landelijk opererende en integrale bouwpartner wat een totaalaanbod van producten en expertise in huis heeft gedurende de gehele Life Cycle van een gebouw. Onze opdrachtgever heeft grote bouwkundige en technische utilitaire projecten, vernieuwbouw, transformaties & renovaties in haar orderportefeuille. Onze opdrachtgever is in elke fase van het bouwproces betrokken, van ontwikkeling- en ontwerp, tot bouw, exploitatie en onderhoud op bouwkundig- en technisch gebied.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen