Vacatures

Traineeship Energietechniek

27-8-2020 MBO, HBO Civiele techniek, Elektrotechniek, Energietechniek Groningen of Drenthe

Wat jij gaat doen

In een jaar ga jij je verdiepen binnen de Energietechniek. Jouw traineeship is uiteraard helemaal toegespitst op recente ontwikkelingen in het vak. Zeven dagen vakinhoud. Vijf dagen persoonlijke training. Bij de technische trainingen leer je o.a. alles over de basis van Energietechniek (optioneel), tekeningen en Europese aanbestedingen, werkprocessen en het ontwikkel- en uitvoeringstraject, duurzame energie, financiële consequenties, aanwijzingen en voorschriften. Tot slot vindt er ook een praktijkdag plaats bij een van onze opdrachtgevers waarbij je het gehele proces van hoogspanning en kabels en leidingen leert begrijpen.
Daarnaast volg je ook vijf persoonlijke trainingen. Bij deze persoonlijke trainingen sta jij centraal! Kom achter je krachten, valkuilen en/of drijfveren. Waar wil jij graag naar toe groeien? Zo leer jij jezelf beter kennen, krijg je meer technische kennis én natuurlijk de baan waar jij blij van wordt.

Ben jij de kandidaat?

Ben jij (bijna) afgestudeerd aan je technische hbo/wo-opleiding of werk je al enige tijd in de techniek? Of is het eigenlijk wel tijd om je te oriënteren op een (andere) baan in de technische sector? Wil je daarnaast kennis op doen over Energietechniek of heb je de basis al onder de knie en wil je jouw kennis hierover verbreden? Het traineeship Energietechniek biedt maatwerk, dus ook als je al veel over energietechiek weet, zorgen onze gespecialiseerde trainers ervoor dat je met nieuwe informatie naar huis gaat!
Ben jij daarnaast hardwerkend en geloof je dat je nooit bent uitgeleerd? Wil je graag in contact komen met gelijkgestemden en werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling? Dan ben jij de ideale kandidaat!

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder en vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een vast contract!
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Samen met een consultant wordt er in ons netwerk van 800 opdrachtgevers gekeken welke organisaties en functies het beste bij jou en bij jouw wensen en ambities passen.

Meer weten?

Zie jij het helemaal zitten om te starten als trainee Energietechniek in Groningen of Drenthe? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen? Ik sta voor je klaar via 06-10891066 of n.suithoff@voort.com

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen