Vacatures

Manufacturing Engineer

5-11-2021 HBO High Tech Almelo

Wat jij gaat doen

In deze functie ben jij nauw betrokken bij het wijzigen van reeds bestaande producten, maar je neemt ook nieuwe producten in productie. Je ontwerpt het productieproces volgens de laatste inzichten in Lean Manufacturing. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de productie performance, na het in productie nemen van nieuwe producten, en je initieert verbeteringen of correctieve maatregelen. 

Je bent een technisch intermediair tussen productie en klant bij fabricageprojecten. Je ontvangt het datapakket van klanten en controleert deze op produceerbaarheid, hiermee lever je input voor het maken van een offerte. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van het productieproces, jouw doelstelling is om dit proces zo Lean mogelijk in te richten.

Met jouw kennis van procesoptimalisatie ontwerp je een Lean ingericht productieproces voor specifieke producten. Hierbij hoort het opzetten van een nieuwe assemblagelijn en het aanbrengen van aanpassingen in een bestaande productielijn. Je zorgt voor de validatie van de productieprocessen en je traint de direct betrokken medewerkers. Je bewaakt de productieprestaties, zoals doorlooptijd en rendement en je neemt correctieve maatregelen.

Je levert een bijdrage aan het opstellen van een teststrategie en je schrijft werkinstructies voor het uitvoeren van testprotocollen en het coördineren bij het installeren van hard- en software-updates op testmiddelen. Je maakt een rootcause-analyse van productieproblemen en organiseer je of neem je deel in de FMEA. 

Ben jij de kandidaat?

Jij herkent jouzelf in bovenstaande werkzaamheden en ziet jezelf deze werkzaamheden al helemaal uitvoeren. Daarnaast voldoe je aan de volgende functie-eisen:
 • Een afgeronde HBO-of WO-opleiding in de richting van Elektrotechniek of gelijkwaardig;
 • Je hebt min. 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Bij voorkeur ervaring met (proces)testers;
 • Je hebt ervaring en affiniteit met productieprocessen en het optimaliseren hiervan d.m.v. Lean/6 sigma;
 • Je bent gewend om te werken volgens vastgestelde processen en procedures;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je legt makkelijk contact en streeft naar het behalen van de beste resultaten in teamverband;
 • Samenwerken is voor jouw geen probleem, ook niet met verschillende afdelingen die elk eigen belangen hebben;
 • Je hebt een ondernemende, pro-actieve en resultaatgerichte mindset;
 • Je hebt projectmanagementvaardigheden en een sterke analytische vaardigheden.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

De opdrachtgever is specialist op het gebied van elektronica, embedded software en projectmanagement. Het biedt engineeringdiensten in de high-tech markt in de Benelux en Duitsland. Het bedrijf heeft onder andere specialistische kennis op het gebied van draadloze communicatie, automotive modules voor elektrische aandrijfsystemen en pre-compliance testing.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen