Vacatures

Werkvoorbereider

24-12-2021 HBO Bouwkunde Geffen

Wat jij gaat doen

Jouw motto is, voorbereiding is het halve werk. Als Werkvoorbereider weet jij als geen ander hoe belangrijk het is dat er aan alles wordt gedacht van materiaal tot logistiek. Jij bent de belangrijkste schakel in de voorbereiding van het project. Jij wordt er blij van als alles goed is voorbereid en er bijna niks meer mis kan gaan!

Als Werkvoorbereider ben je een belangrijke schakel in de voorbereiding van het project. Je creëert op kostenbewuste wijze inzicht in de behoefte aan materialen en je bestelt materialen. De projectleider adviseer je over de leveranciers, onderaannemers en contractvorming. Projecten worden volgens de lean-methodiek uitgevoerd, je ondersteunt het proces om te komen tot een lean-planning. Daarnaast werk je de bouwplaatsinrichting uit waarbij je rekening houdt met de veiligheid en logistiek en zorg je voor een actueel en compleet projectdossier.

Ben jij de kandidaat?

Heb jij een afgeronde bouwtechnische MBO/HBO-opleiding? Eventueel aangevuld met relevante werkervaring? Daarnaast ben je:

  • accuraat
  • communicatief sterk
  • oplossings- en resultaatgericht
  • Je hebt bovenal de drive om jouw handen uit de mouwen te steken!

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1.500,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen + 15 atv dagen

Waar jij gaat werken

Je gaat werken in een zeer gedreven en professionele werkomgeving met veel ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. De opdrachtgever vraagt commitment, maar biedt jou dat ook: samen gaan zij voor steeds beter. Nooit stilstaan. Altijd verdergaan. De opdrachtgever richt zich op he kunnen en blijven investeren in hun mensen, processen, dienstverlening en innovaties om zo voorsprong te verkrijgen en te behouden. Zo praten ze bijvoorbeeld niet alleen over BIM en Lean, maar zijn ze er ook volop mee bezig. Samen zorgen ervoor dat jij je uitdaging kan vinden en, zeer belangrijk, kan blijven vinden. 

Naast deze baan kun je ook nog deelnemen aan het talentenprogramma BIM voor werkvoorbereiders. Klik hier voor meer informatie over deze extra mogelijkheid om jezelf sneller te ontwikkelen. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen