Vacatures

Technisch Specialist Water en Techniek

5-3-2021 MBO Civiele techniek, Elektrotechniek, Installatietechniek, Werktuigbouwkunde Zwolle

Wat jij gaat doen

Ben jij graag buiten aan het werk aan verschillende en innovatieve projecten? En dat bij een opdrachtgever die personeel ziet als het belangrijkste kapitaal? 

Je begint de dag samen met het team op jouw vestiging, zodat de plannen voor de dag besproken kunnen worden. Vervolgens ga je samen met je collega's op pad. Je zal de eerste weken van een ervaren monteur de kneepjes van het vak leren, zodat je goed bent ingewerkt en na een aantal weken als tweede man mee op pad kan gaan. Je handelt op één dag meerdere projecten af die ervoor zorgen dat het grondwaterpeil verlaagd wordt voor aannemers of infrabouwers waarna zij aan de slag kunnen. 

Dagelijks werk je aan verschillende grote of kleinere projecten, waardoor je op veel verschillende plekken komt. Hierbij kan je denken aan de voorbereiding voor de aanleg van een tunnel, een kelder onder een woning of het installeren van een watervoorziening. Dit betekent dat je ook veel verschillende technieken tegen komt, waaronder: grondmechanica, diesel- en elektrotechniek.

Vanuit het vertrouwen dat jij je werk goed wil doen, krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Ook wordt het op prijs gesteld als je zelf initiatief neemt en meedenkt. Na het eerste jaar kan je je verder specialiseren. Wat vind jij het leukst om te doen? Ben je meer van de systemen of de machines? Wil je onderhouden of installeren? Of je nou een boormachine wil bedienen of in de werkplaats wil sleutelen, er zijn altijd wel doorgroeimogelijkheden die bij jou passen! 
 

Ben jij de kandidaat?

 • Het gaat niet om de diploma's die je hebt, maar het gaat om jouw interesse in techniek en motivatie
 • Als je wil leren krijg je bij onze opdrachtgever alle ruimte om je te ontwikkelen en te specialiseren in dat wat jij goed kunt.
 • Ben jij een echte aanpakker, nieuwsgierig en creatief waardoor je altijd op zoek gaat naar de beste oplossing voor dat moment?
 • Heb jij minimaal een B rijbewijs? (een rijbewijs voor groter materieel kan ook handig zijn)
 • Wil jij graag trots zijn op het werk dat je maakt? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Je komt te werken bij een middelgroot familiebedrijf. De opdrachtgever wil graag in jou investeren d.m.v. trainingen en cursussen. Als het van beide kanten goed bevalt, is het mogelijk om over in vaste dienst te gaan.  

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen