Vacatures

Ontwerpmanager infrastructuur

11-7-2019 HBO Civiele techniek Rosmalen

Wat jij gaat doen

Jij draagt de eindverantwoordelijkheid van het ontwerp van grote infrastructurele werken. Denk aan de verbreding van een snelweg. En aan de uitbreiding van het aantal rijstroken van de A1 en A27 bij Utrecht. Of aan een dijkversterking. Stuk voor stuk complexe integrale projecten waarbij je van tenderfase tot en met realisatie betrokken bent.

Samen met de projectdirecteur en uitvoeringsmanager vorm je een drie-eenheid. Of beter gezegd: jullie runnen je eigen project-bv. Jij stuurt de ontwerpleiders van de verschillende disciplines aan. De grootte van deze ontwerpteams, waarover jij de regie voert, varieert van 75 tot meer dan 150 medewerkers. Dit zijn collega’s maar ook externe architecten, ontwerpers en adviseurs. Als ontwerpmanager zorg jij dat je weet wat er bij hen speelt. Je luistert, denkt mee en verbindt. En altijd blijf je de stip aan de horizon zien. Al zoom je door de juiste vragen te stellen af en toe ook in op de inhoud.

Omdat je als manager rekening houdt met uiteenlopende belangen, kom je weleens voor grote uitdagingen te staan. In de overleggen met de opdrachtgever en in raakvlaksessies die je met ontwerpleiders houdt, krijg jij de neuzen dezelfde kant op.

Ben jij de kandidaat?

Communicatief ben je sterk: jij kunt goed schakelen met alle belanghebbenden in een project. En om iedereen op één lijn te krijgen, zet je regelmatig je overtuigingskracht en politieke antenne in. Je bent leergierig en verdiept je graag in nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van BIM. Vanzelfsprekend verwachten we van de kandidaat minimaal een HBO diploma.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

Je gaat werken bij een landelijk opererende aannemer. De afdeling bestaat uit ruim 40 collega’s, onder wie tien ontwerpmanagers, zes ontwerpleiders en vijf ontwerpcoördinatoren om vakinhoudelijk mee te sparren. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen