Vacatures

Inkoper/werkvoorbereider

7-11-2019 MBO, HBO Bouwkunde Genemuiden

Wat jij gaat doen

Dit doe jij als inkoper/werkvoorbereider: De dag begint uiteraard met een kop koffie, of thee. Je start je computer op en zorgt voor de juiste opstart van een nieuwbouwproject. Daarnaast zorg je voor het inkopen van materialen en onderaannemers. Om de ochtend af te ronden stel je de inkoopplanning. Tijdens de lunch is het tijd om uitgebreid bij te praten met je collega's en een frisse neus te halen tijdens de wandeling. Na de middag heb je een afspraak staan voor een inkoopgesprek met een onderaannemer. Jij zorgt voor de contractuele en administratieve afhandeling van alle gemaakte inkoopafspraken en opdrachten. Jouw dag is geslaagd en met een voldaan gevoel stap je in de auto naar huis.

Dit ben jij als inkoper/werkvoorbereider: Jij weet kansen te creëren voor de organisatie door jouw commerciële kijk op zaken. Je bent een ster in communicatie en gaat een moeilijk gesprek niet uit de weg. Je bent iemand die het prettig vindt om samen te werken met collega's en pakt de verantwoordelijkheid. Er wordt weinig vergeten want jij bent een ster in plannen en organiseren.

Ben jij de kandidaat?

Jij bent de inkoper/werkvoorbereider die we zoeken wanneer je:
  • HBO werk- en denkniveau hebt;
  • Een diploma af hebt gerond richting Bouwkunde/Techniek;
  • Relevante werkervaring hebt als inkoper/werkvoorbereider;
  • Bouwkundige kennis en materiaalkennis hebt.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • verloning volgens Bouw cao UTA. Dit bekent dat je een goed salaris krijgt om rond te komen en leuke dingen te doen, 25 vakantiedagen + 15 ATV dagen ontvangt, BPF opbouwt en € 0,19 netto reiskosten per kilometer vergoed krijgt
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus

Waar jij gaat werken

Je gaat aan de slag bij een innovatief familiebedrijf binnen de bouw. Klanttevredenheid en kwaliteit zijn twee pijlers die dagelijks terug zullen komen in je werk. De teamspirit is hoog en je collega's zijn tegelijkertijd ook kritisch om samen met elkaar tot verbeteringen te komen. Er wordt hard gewerkt maar op zijn tijd is er ruimte voor een lolletje en een pot biljarten.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen