Vacatures Voort

Chef Monteur Schiphol

5-4-2019 MBO Voorbereiding & beheer Schiphol

Wat jij gaat doen

Als Chef monteur ben je verantwoordelijk voor de organisatie en technisch correcte uitvoering van service- en/of onderhoudsprojecten aan werktuigbouwkundige installaties, zoals CV- en luchtbehandelingssystemen. Je zorgt ervoor dat dit binnen het budget gebeurt en conform de geldende normen, voorschriften en afspraken die hierover met Schiphol zijn gemaakt. Je begeleidt de storingsdienstmonteurs van Heijmans bij voorkomende werkzaamheden en treedt zo nodig op als vraagbaak. Ook stuur je leveranciers en/of onderaannemers aan. Richting onze opdrachtgever treed je proactief en adviserend op. 

Voor deze functie zoeken we een daadkrachtige, besluitvaardige en vastberaden professional met passie voor techniek, maar ook eencommerciële instelling. Je bent gericht op het behalen van de gestelde doelstellingen. Van nature ben je dienstverlenend en klantgericht en je weet in stressvolle situaties je hoofd koel te houden. Je werkt graag oplossingsgericht, communiceert helder met klanten, onderaannemers en collega’s en bent in staat om anderen te motiveren en coachen om het beste uit zichzelf te halen.

Ben jij de kandidaat?

Je hebt een installatietechnische opleiding op MBO-4 niveau, eventueel aangevuld met specifieke cursussen op het gebied van services, onderhoud en regeltechniek. Je hebt minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring, bij voorkeur in de werktuigbouwkundige installatiebranche. Je hebt kennis van de relevante wet- en regelgeving. Je bent in het bezit van VCA-VOL, rijbewijs B en een certificaat BHV.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

Mainport Schiphol is een van de grootste luchthavens van Europa. Dag en nacht arriveren en vertrekken er vliegtuigen, zijn er mensen aan het werk en gaan en komen er passagiers met hun wegbrengers en afhalers. Middenin die dynamische omgeving zorgt Heijmans voor het integrale onderhoud van zowel Terminal 1 als 2 (landside / airside). Een boeiende en uitdagende omgeving voor jou als Chef monteur.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

 1. Sollicitatie
 2. Intake
 3. Voorstellen opdrachtgever(s)
 4. Op gesprek
 5. Start bij Voort

Contact

Ceciel Schwartzenberg

Manager installatietechniek

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer