Vacatures Voort

Werkvoorbereider geo-informatie

23-1-2019 HBO Engineering (ontwerp/constructie) Alphen aan den Rijn

Wat jij gaat doen

Binnen deze functie sta jij centraal bij alles wat komt kijken bij het netwerk. Je producten/adviezen komen in de organisatie in de uitvoering terecht, als jij je werk goed doet draag je bij aan de efficiëntie van de projecten. Gezien je met meerdere mensen in de organisatie contact hebt, is communicatie belangrijk.  Als werkvoorbereider ben je niet bang om te werken met specialistische GIS software en web portalen.

Je inwerk traject is door intensieve begeleiding vanuit je directe meer ervaren collega's. Het team bestaat uit veel jonge academisch geschoolde professionals met een drive om te innoveren en slimmer te werken.

Er wordt gekeken naar wat jij kan. Er is ruimte voor eigen interesses zoals tools automatiseren, algoritmes, BI en Lidar. Op de vijfde dag van de week mag je meewerken aan innovatieve projecten voor de toekomst van de organisatie. Je kan dus een mooie bijdrage leveren aan een product met jouw businesscase. Naast projectbezoeken mag je ook mee naar klanten indien je commerciele interesse hebt. 

Ben jij de kandidaat?

 • Je bent (bijna) in het bezit van een bachelor of master, denk bijvoorbeeld aan Planologie, Built Environment en Civiele Techniek. Bij voorkeur heb je een GIS minor gedaan, zonder ben je ook welkom.
 • Je bent leergierig en wil graag specialist worden.
 • Je houdt van onderzoeken en je bent praktisch.
 • Je weet jezelf staande te houden in de aannemerij.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

Het betreft een opdrachtgever die actief is in de aannemerij. De organisatie is te kenmerken door dynamisch en innovatief. De unit waarin je werkzaam wordt is iedereen bevlogen en enthousiast, dit werkt aanstekelijk.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

 1. Sollicitatie
 2. Intake
 3. Voorstellen opdrachtgever(s)
 4. Op gesprek
 5. Start bij Voort

Contact

Jessica Vosmeer

Recruiter geo-informatie

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer