Vacatures

Senior werkvoorbereider

27-6-2019 HBO Bouwkunde Schildwolde

Wat jij gaat doen

Je stelt samen met de projectleider het procesplan op voor uitdagende, binnenstedelijke transformatieprojecten en je maakt conform de lean gedachte in nauwe samenwerking met onze partners de planning. Binnen het projectteam ben je het aanspreekpunt voor zowel de interne als de externe klant en je speelt een cruciale rol binnen de gegevensverstrekking en -verwerking. Je komt met creatieve oplossingen voor de vaak complexe organisatie van de bouwplaats en de logistiek en gedurende het hele proces blijf je constant alert op verbeteringen en innovaties. Je bent verantwoordelijk voor je eigen projecten en streeft er samen met je team naar om de beste partner te zijn voor onze klant. De projecten kunnen wisselen tussen nieuwbouw en renovatie.

Ben jij de kandidaat?

  • Je hebt een afgeronde bouwkundige opleiding, hbo werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar werkervaring als zelfstandig werkvoorbereider
  • Je kunt goed omgaan met deadlines en de hectische wereld van de bouw, zelfs als je meerdere projecten tegelijk voorbereidt
  • Door originele oplossingen en een flexibele werkhouding pas jij je gemakkelijk aan veranderende omstandigheden aan
  • Out of the box denken kost jou geen moeite

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

De kracht van de organisatie waar jij werkzaam zal gaan zijn is onder andere het vermogen om met open ogen te kijken voor maatschappelijke verandering. Daarnaast maken zijn gebruik van duurzame energiebronnen en hoogwaardige materialen. Zij houden zich bezig met nieuwbouw. verbouw, onderhoud en renovatie. Het is een platte organisatie met aanpakkers in dienst. De medewerkers tonen eigen initiatief en verantwoordelijkheids gevoel. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen