Vacatures

Medior ontwerper/projectleider meet- en regeltechniek

10-2-2020 HBO Installatietechniek Maastricht

Wat jij gaat doen

 

Als meet- en regeltechnicus adviseer en ontwerp je zelf of samen met een multidisciplinair team de besturings- en regelsystemen van gebouwen. Op basis van de wensen van de opdrachtgever neem je de opdrachtgever mee in de uitwerking de technische specificaties en zal het ontwerp van de processchema’s onder jouw verantwoordelijkheid worden uitgevoerd. Er wordt van je verwacht dat je bedreven bent met zowel analoge als digitale meet- en regelsystemen alsook met gebouwbeheersystemen. De functie betreft het adviseren op eigen vakgebied zowel intern als extern, en het mede vormgeven van de ontwikkelingsrichting van de meet-regeltechniek. Je werkt samen met de werktuigkundige- en elektrotechnische disciplines om de verschillende systemen met elkaar te laten functioneren als een integraal systeem om tot een doordacht en hoogwaardig duurzaam ontwerp te komen die past bij de wensen van de opdrachtgever. In je rol als ontwerper/projectleider loop je voorop om de opdrachtgever te begeleiden om de juiste keuzen te maken.

Ben jij de kandidaat?

Het profiel 
Onze ideale kandidaat beschikt over een gezonde drive gecombineerd met ambitie en enthousiasme om zichzelf te ontwikkelen binnen het vakgebied.  De volgende gedragskenmerken spelen een nadrukkelijke rol bij het uitoefenen van deze functie:

 • Communicatief: In je rol kom je veel bij opdrachtgevers en in ontwerpteam. Het is essentieel dat je je eigen werkzaamheden en uitkomsten goed overbrengt aan de opdrachtgever, betrokken externe partijen en intern aan de senior adviseur en anderen teamleden zowel mondeling als in een rapportage.
 • Leergierig: Je wil het vak goed doorgronden en gaat een nieuwe uitdaging hierin of onbekende materie niet uit de weg.
 • Zelfstandig: Je bent in staat om een technisch vraagstuk te beoordelen en een eerste aanzet tot aanpak op te zetten en oplossingsgericht verder uit te werken.
 • Creatief: Je komt met adequate creatieve innovatieve oplossingen, ook als deze niet voor het oprapen liggen.
 • Technische onderlegd: je beschikt over de brede kennis op het gebied van gebouwgebondeninstallaties en besturings- en regelsystemen.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

We bieden je een omgeving bij een toon aangevende organisatie met innovatieve en duurzame ontwerpen op het gebied van gebouw gebonden werktuigkundige, elektrotechnische en sanitaire installaties t.b.v. multidisciplinaire projecten met een internationaal karakter. “De lat iedere keer weer hoger leggen” is kenmerkend voor de divisie. Dat betekent dat ze hoge eisen aan zichzelf en alle betrokken partners stellen.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen