Vacatures Voort

Junior medewerker engineering Tilburg

11-10-2018 MBO Voorbereiding & beheer Tilburg

Wat jij gaat doen

De afdeling Engineering en aanleg bestaat uit drie infrateams, een team standaardwerk, een team dataverwerking en het SAL-team Voor Team 2 van de infrateams zijn we op zoek naar een medewerker engineer. Team 2 bestaat uit ongeveer 25 medewerkers in diverse functies. de medewerker engineer ondersteunt de Engineer bij netontwerpen, kostenramingen, detailengineering en reserveren materiaal/diensten.
 
Werkzaamheden:
- Maakt op basis van de door de engineer aangeleverde informatie een detailontwerp met bijhorende materiaalreservering en budget. Reserveert de benodigde materialen en diensten voor het project.
- Beheert tekeningen en de geautomatiseerde technische gegevensbestanden. Maakt projectmappen en begeleidt de overdracht van projecten. - --
- Start aanvraag benodigde vergunningen, zakelijke rechten en aankoop gronden. Signaleert verbetermogelijkheden en doet verbetervoorstellen hiertoe.

Ben jij de kandidaat?

- Je bent in het bezit van een MBO opleiding richting Elektrotechniek of hebt werkervaring in deze richting
- Heb je net je HBO diploma en zou  je willen groeien richting engineer dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren
- Kennis van SAP en GIS is een pré

Je bent gemotiveerd, leergierig en energiek.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever is een groot Nederlands netwerkbedrijf en zij zorgen ervoor dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Dat is waar zij iedere dag aan werken

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

 1. Sollicitatie
 2. Intake
 3. Voorstellen opdrachtgever(s)
 4. Op gesprek
 5. Start bij Voort

Contact

Maartje van den Hurk

Consultant energietechniek

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer