Vacatures Voort

RAW bestekschrijver

11-7-2019 HBO Voorbereiding & beheer Nijmegen

Wat jij gaat doen

Je gaat als zelfstandig bestekschrijver aan de slag. In samenspraak met de projectleider en opdrachtgever vertaal je de uitvraag en het ontwerp naar een duidelijk en goed contract. Je bent een gesprekspartner voor de opdrachtgever en draagt bij met ideeën vanuit je kennis en ervaring. Je bent en blijft kritisch op je eigen werk en de inhoud van het contract. Ook het opstellen van de planning en een kostenramen behoort tot je taken.

Binnen deze organisatie krijg je de kans je te ontwikkelingen in een richting die bij je past. Wil je expert worden? Dat kan. Wil je je verbreden? Dat kan. Meer richting uav-gc en contractmanagement? Dat kan.

Ben jij de kandidaat?

We zoeken bovenal een civieltechnisch professional die ervaring heeft in het opstellen van RAW bestekken. Verder zijn we benieuwd of je jezelf herkend in de volgende zaken:

- klantgericht;
- proactief;
- goede schriftelijke vaardigheden.

Wat wij bieden

Sowieso krijg je de arbeidsvoorwaarden die horen bij deze rol. Je kennis en ervaring bepalen de hoogte van je salaris. En als je de ambitie hebt om je te ontwikkelen dan zijn er voldoende mogelijkheden. Na de detacheringsperiode kan je een contract voor onbepaalde tijd bij de opdrachtgever verwachten. Maar misschien is het verkorten van je huidige reistijd wel het grootste voordeel wat we bieden. 

Waar jij gaat werken

Je gaat werken binnen een groot ingenieursbureau. Wel op een afdeling waar men met grote passie werkt aan het verbeteren van de regionale infrastructuur. In dit bedrijf sta je als collega en medewerker centraal. 

Meer weten?

Ben je enthousiast? Twijfel je? Heb je vragen? Bel gewoon vrijblijvend met onderstaand contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

  1. Sollicitatie
  2. Intake
  3. Voorstellen opdrachtgever(s)
  4. Op gesprek
  5. Start bij Voort

Contact

Thijs Leenders

Manager civiele techniek

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer