Vacatures

Werkvoorbereider

12-10-2020 MBO Bouwkunde Den Bosch

Wat jij gaat doen

Een goede werkvoorbereiding is essentieel voor het slagen van een project. Want voordat een project kan starten moet er al veel geregeld worden. Je zorgt voor de inkoopvoorbereiding, waarbij je een inkoopschema opstelt, controleert of de offertes compleet zijn, maakt prijsspiegels en overlegt met de afdeling inkoop. Daarnaast stel je samen met de projectleider de bouwterreinindeling op, inventariseer je welk materieel ingezet moet worden en welke veiligheidsvoorzieningen nodig zijn. Je maakt een logistiek plan en zorgt dat nutsvoorzieningen tijdig aangevraagd worden. Vervolgens zorg je voor het tekeningenbeheer, controleer je tekeningen van architect, constructeur en leveranciers en zorg je voor afstemming tussen al deze partijen. Daarnaast bezoek je regelmatig de bouwplaats en voer je overleg met de uitvoerder.
 

Ben jij de kandidaat?

Wij zoeken een loyale collega bij wie samenwerking voorop staat, die communicatief zijn mannetje staat, klantvriendelijk is en flexibel en creatief is in het bedenken van oplossingen. Je hebt kennis van automatiseringssoftware in de bouw, zoals autocad en office en je pakt het werken met BIM en Lean op als een uitdaging. Je bent leergierig en denkt altijd in verbeteringen; zowel van je zelf als voor het proces.
 

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen