Vacatures Voort

Projectleider Regionaal Waterbeheer

12-2-2019 HBO Projectleiding & management Oosterhout

Wat jij gaat doen

Je bent de rechterhand van de projectmanager en je geeft leiding aan projecten in het brede werkveld van Water. Je bent betrokken bij actuele ontwikkelingen op het gebied van integrale gebiedsprocessen, water- en natuurbouw, klimaatadaptatie, zoetwatervoorziening - waterbeschikbaarheid, PAS / N2000, ecologische hoofdstructuur en (eco)hydrologische modelstudies. Als projectleider heb je alle touwtjes van je project in handen. Je stelt offertes, plannen van aanpak, risicoanalyses en financiële rapportages op. Daarnaast onderhoud je contacten met de opdrachtgever. Verder stuur je projectteams aan en stem je werkzaamheden af met andere betrokkenen in de organisatie. Ook het uitbouwen en verdiepen van je relatienetwerk hoort tot je takenpakket. 

Ben jij de kandidaat?

Je bent een netwerker en ondernemer. Jouw passie voor watermanagement en techniek en jouw leidinggevende kwaliteiten en commercieel talent zet je in om mooie projecten te verwerven en te realiseren. Jij kent de markt en haar spelers. Je komt met nieuwe ideeën en vertaalt klantvragen naar slimme oplossingen. Naast inhoudelijke bagage neem je ook jouw gevoel voor het aansturen en enthousiasmeren van projectteams mee. Dit alles vanuit de rol als commercieel projectleider of adviseur.
 • een afgeronde hbo-/wo-opleiding in het vakgebied van hydrologie, watermanagement en / of ecohydrologie;
 • ca. 3-7 jaar ervaring als projectleider / adviseur op het gebied van watermanagement en een aantoonbaar relevant netwerk;
 • leidinggevende eigenschappen;
 • goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • ondernemersgeest en creativiteit.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever is één van Nederland meest succesvolle ingenieursbureau's en biedt enorm veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richting die jij wilt

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

 1. Sollicitatie
 2. Intake
 3. Voorstellen opdrachtgever(s)
 4. Op gesprek
 5. Start bij Voort

Contact

Jeffrey van de Luijtgaarden

Consultant civiele techniek

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer