Vacatures

Superintendent Seabed Intervention

26-7-2019 HBO Maritiem Papendrecht

Wat jij gaat doen

De offshore projecten die deze klant uitvoert, zijn gericht op ontwikkeling, aanleg, onderhoud en ontmanteling van o.a. olie- en LNG-import/exportfaciliteiten, offshore platformen, pijpleidingen en kabels en offshore windmolenparken. Als Superintendent Offshore Operations speel jij een belangrijke rol bij het realiseren van deze projecten.

Je krijgt de kans om met het projectteam vorm te geven aan offshore projecten van wisselende grootte en complexiteit binnen het onderdeel Installation & Intervention. Relevante projecten voor jou als Superintendent Offshore Operations zijn bijvoorbeeld de installatie van offshore kabels en pijpleidingen, aanlandingen en de aanleg van offshore windparken.

Als Superintendent Offshore Operations tref je met het projectteam alle de noodzakelijke voorbereidingen om een project van start te laten gaan. Tijdens de uitvoeringsfase ben je verantwoordelijk voor het toezicht op en het beheer van het werk op het project om ervoor te zorgen dat er tijdig en kwalitatief hoogstaand werk wordt geleverd. Onder jouw verantwoordelijkheden vallen:

 • het vertalen van de projectplanning in een gedetailleerde planning en werkmethoden, zodat het project efficiënt en effectief kan worden gerealiseerd in overeenstemming met de contractuele afspraken (veiligheid, kwaliteit, planning en budget);
 • overleg voeren met interne en externe belanghebbenden om ervoor te zorgen dat de juiste werkmethoden, werknemers en equipement beschikbaar zijn wanneer dat nodig is;
 • het identificeren en rapporteren van afwijkingen van het contract en het nemen van passende maatregelen;
 • het coachend benaderen, instrueren en motiveren van projectmedewerkers, bemanningsleden en onderaannemers;
 • het opbouwen en onderhouden van een uitstekende relatie met de klant;
 • dagelijkse en wekelijkse voortgangsrapporten over het project verstrekken.

Ben jij de kandidaat?

Pragmatisch en oplossingsgericht werken met oog voor veiligheid en kwaliteit is jou op het lijf geschreven. Op basis van jouw technische affiniteit en ervaring ben je in staat om in de rol van Superintendent Offshore Operations onder uiteenlopende omstandigheden een stabiele bijdrage aan onze offshore projecten te leveren. Je kent de dynamiek van de aannemerswereld. Dat maakt je een teamplayer die vlot weet te schakelen met zowel de opdrachtgever, de bemanning op een schip, externe stakeholders en collega’s op het hoofdkantoor. Daarnaast:

 • ben je in het bezit van een Bachelor degree in een technische richting, bij voorkeur civiele techniek, of maritieme techniek of werktuigbouwkunde;
 • heb je minimaal drie jaar werkervaring in een internationale, dynamische projectomgeving;
 • heb je ervaring met civiele en dredging werkmethoden en aannemersprojecten;
 • beschik je, naast het Nederlands, over een perfecte beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • vind je het geen probleem om met regelmaat periodes in het buitenland te werken.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.
Vacature delen?

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen