Vacatures

Junior Design Engineer

11-2-2020 HBO, WO Werktuigbouwkunde Hengelo

Wat jij gaat doen

Tijdens het tijdens het traineeship en als junior design engineer is het construeren van machines en installaties jouw verantwoordelijkheid. Met de wensen en ideeën van de klant in het achterhoofd ga jij met je projectteam aan de slag. Zowel onderdelen als gehele machines komen aan bod. Ook onderhoud jij de contacten en voert berekeningen uit wanneer dit nodig is. Met het traineeship mechatronics word jij een specialist in onder andere bewegingssystemen en wetten, basis motion control, interne dynamica en digitale bewegingscontrole. En leer je alles over de essentiële basisprincipes die een rol spelen in elke multidisciplinaire ontwikkeling van een mechatronische (bewegings) systeem. Zo kan jij je als junior design engineer je verder ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak.

Ben jij de kandidaat?

Wij zoeken echte techniekmensen. Mensen die meer kennis willen. Die willen werken aan waar ze blij van worden. Als junior design engineer heb jij:

• een diploma van een relevante HBO- of WO-opleiding (of bijna afgerond)
• werkervaring is geen vereiste
• een (afstudeer)stage of project dat aansluit op de traineeship (geen must, maar een pré)

Wat wij bieden

In ruim een jaar ga jij je naast je baan verdiepen in alle aspecten van mechatronica. Jouw traineeship is uiteraard helemaal toegespitst op recente ontwikkelingen in het vak. Zeven dagen vakinhoud. Vijf dagen persoonlijke training. Zo leer jij jezelf beter kennen, krijg je meer technische kennis én natuurlijk de baan waar jij blij van wordt. Ook krijg je:
• de opleiding volledig betaald
• een vast contract bij Voort
• een leuk salaris
• intensieve begeleiding van Voort én de opdrachtgever
• goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus

Waar jij gaat werken

In ons netwerk van ruim 800 opdrachtgevers gaan we op zoek naar een baan die bij je past. We vinden de baan waar jij blij van wordt. Een werkplek waar jij je kunt blijven ontwikkelen.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden om als junior design engineer aan de slag te gaan in combinatie met het traineeship? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen