Vacatures

Software architect

27-6-2019 HBO High tech Hengelo

Wat jij gaat doen

Als Software Architect heb je binnen projecten zowel een creatieve als een technisch leidende rol. Je bent enerzijds bezig met het ontwerpen van architecturale oplossingen, anderzijds zie je er op toe dat er gedurende de ontwikkeling aan de technische uitgangspunten wordt voldaan. In dit proces ben je discussiepartner en bewaar je overzicht over het gehele systeem. Kortom, ben jij die ervaren Software Architect met ervaring in het opzetten van software architecturen binnen zeer complexe domeinen. Heb je een goed beeld van de ontwikkelingen op software gebied in de buitenwereld?
 
De opdrachtgever hecht grote waarde aan de toepassing van high tech technieken en methoden. Software ontwikkeling is voornamelijk gebaseerd op Java en wordt ondersteund door een moderne ontwikkelomgeving.

Ben jij de kandidaat?

Je hebt een goede achtergrond in Java ontwikkeling met moderne ontwikkel methoden en tooling. Je bent in staat is om je snel nieuwe domeinen en technieken eigen te maken.
Je hebt een afgeronde HBO of WO studie in de richting van Informatica of Computertechniek.
 
Als persoon ben je creatief, open en flexibel en je kunt opereren als een enthousiaste teamspeler. Daarnaast ben je resultaatgericht, toon je initiatief en communiceer je op heldere wijze. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is noodzakelijk voor een goede functie vervulling.
 
Kennis en ervaring met de volgende tools en technieken is belangrijk:
 • Agile software ontwikkeling met Scrum
 • Java, Swing, Linux, IntelliJ
 • Continuous Integration & Delivery
 • Jenkins, Nexus en Maven/Gradle, GIT/SVN
 • Unit Testing, Test Automation

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

De opdrachtgever is actief in de sectoren Aerospace, Defense en Security en met bijna 2.000 medewerkers en de topaanbieder van hightechbanen. Productinnovatie en snel inspelen op de nieuwste technologische mogelijkheden zijn onze drijfveren. Spraakmakende voorbeelden daarvan zijn radar-, communicatie- en command & controlsystems voor marineschepen en communicatie-, beveiligings- en betaalsystemen voor het bedrijfsleven.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen