Vacatures

BIM Modelleur Woningbouwprojecten

8-4-2021 HBO Bouwkunde Hengelo

Wat jij gaat doen

Als BIM modelleur modelleer je in teamverband aan woningbouwprojecten, zowel grondgebonden als gestapelde woningbouw. Je werkt samen met collega’s uit verschillende disciplines, hierbij kun je denken aan BIM engineers, projectmanagers, ontwikkelaars, uitvoerders, koperbegeleiders en kostendeskundigen. Door deze samenwerking verrijk je enorm je kennis! Er zijn binnen de organisatie meerdere waardestromen. Gedurende het hele project ben jij een onmisbare schakel op het gebied van BIM. Je bent als BIM modelleur betrokken bij het project van A tot en met Z, van ontwikkeling tot eind uitvoering. Samen met jouw collega’s streven jullie naar de beste resultaten. Je zit regelmatig met bouwpartners en leveranciers aan tafel en bezoekt geregeld de bouwplaats.
 

Ben jij de kandidaat?

Wil jij complexe bouwwerken uitwerken en virtueel bouwen? Heb jij oog voor detail, werk je nauwkeurig en telt hét beste resultaat voor jou? Ben je communicatief vaardig, kun je goed afstemmen en wil je in teamverband werken? Dan is dit jouw functie.
Het zou prettig zijn als je beschikt over een afgeronde MBO+ of HBO opleiding bouwkunde, ervaring hebt als modelleur bij een architectenbureau, bouwbedrijf of aannemer. Daarbij is het een pré als je kennis van Revit hebt.
 

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever is een toonaangevende ontwikkelde aannemer. Gespecialiseerd in Woning- en Utiliteitsbouw. Met ruim 160 jaar aan ervaring behoort onze opdrachtgever tot de top van Nederland op het gebied van vernieuwing en innovaties. Van origine een familiebedrijf en deze cultuur is nog steeds aanwezig binnen de organisatie, dit merk je direct als je binnenkomt. Naast een gezond rendement is onze opdrachtgever één van de meest succesvolle bedrijven in de bouwbranche. Dit heeft onze opdrachtgever weten realiseren door concrete doelstellingen, ambities en prioriteiten op te stellen en samen te bouwen!

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen