Vacatures

Opleiding elektrotechniek in Eindhoven

6-12-2018 HBO Installatietechniek Eindhoven

Wat jij gaat doen

Wat jij gaat doen
Alles leren over de meest recente ontwikkelingen in de elektrotechniek en de actuele normeringen. Binnen notime beheers je de grondbeginselen, wet- en regelgeving en het ontwerp van installaties als geen ander. Dat is de opleiding elektrotechniek.

De technische trainingen
De trainingen worden gegeven in samenwerking met TVVL.

• Instroommodule
Je start met een instroommodule om je wis- en natuurkunde op het juiste niveau te krijgen. Aan de hand van de leerstof en praktijkvoorbeelden krijg jij meer inzicht in de benodigde processen en rekenvaardigheden.
• Module 1
Na de instroommodule ga je aan de slag met module 1, waarbij de basis wordt gelegd. De volgende onderwerpen staan centraal: elektriciteitsleer, regelgeving, normen & richtlijnen, bedrijfsinstallaties, netwerktheorie, digitale technieken in de industriële automatisering en regeltechniek in de klimaatbeheersing.
• Module 2
Ga je verder verdiepen in de elektrotechniek met module 2. De volgende onderwerpen komen aan bod: normalisatie NEN1010, netaansluitingen, power Quality, stroomstelsels & aardingsvoorzieningen, decentrale energieopwekking, bedrijfsstromen & eindgroepen en schakel-, verdeel- & meetinrichtingen.
• Module 3​​​​​​​
In de laatste module leer je alles over normaliseren en DC netten in de elektrotechniek. Tijdens de trainingen ga je aan de slag met: power Quality, normalisatie NEN 1010, elektrisch vervoer & energieopslag, leidingsystemen & voedingsleidingen, DC netten & vreemde spanningen en DC netten in gebouwen.

   

  Ben jij de kandidaat?

  Wij zoeken echte techniekmensen. Mensen die meer kennis willen. Die willen werken aan waar ze blij van worden. Als professional heb jij:
  • Een diploma van een relevante MBO- of HBO-opleiding (of bijna afgerond)
  • 0-5 jaar werkervaring
  • Een (afstudeer)stage of project dat aansluit op de opleiding (geen must, wel een pré)

  Wat wij bieden

  Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

  Waar jij gaat werken

  In ons netwerk van ruim 800 opdrachtgevers gaan we op zoek naar een baan die bij je past. We vinden de baan waar jij blij van wordt. Een werkplek waar jij je kunt blijven ontwikkelen.

  Meer weten?

  Zie jij onze opleiding elektrotechniek in Eindhoven helemaal zitten? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen? Onze recruiter Sam Beckers staat voor je klaar via 06-57893911 of s.beckers@voort.com 

  Sollicitatieprocedure

  Sollicitatie

  Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Solliciteer op de functie die bij jou past!

  Kennismakingsgesprek

  Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

  Voorstellen

  Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

  Op gesprek

  We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

  Start

  Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

  Direct solliciteren

  Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen