Vacatures Voort

Traineeship GIS analist Utrecht

11-1-2019 HBO Starters & trainees Utrecht

Wat jij gaat doen

Als trainee GIS analist in omgeving Groningen ben jij gek op geografische data. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor het toegankelijk maken, analyseren en interpreteren van de geografische data. Nadat jij je slag erop geslagen hebt, is de data bruikbaar voor alle systemen. Zo zet je jouw kennis en expertise in om andere afdelingen te ondersteunen.
 
Word jij warm van PostGIS/SQL, Python in Qgis, AutoCAD en FME, én wil je je daarnaast op persoonlijk vlak ontwikkelen? Werken met geografische data en werken aan jezelf? Dat is het Jong professional programma Geo-ICT in een notendop. Zo kan jij tijdens je traineeship GIS analist je verder ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak.
 

Ben jij de kandidaat?

Wij zoeken echte techniekmensen. Mensen die meer kennis willen. Die willen werken aan waar ze blij van worden. Voor de traineeship GIS analist heb jij:
 • een diploma van een relevante HBO- of WO-opleiding (of bijna afgerond)
 • 0-2 jaar werkervaring
 • een (afstudeer)stage of project dat aansluit op het programma (geen must, maar een pré)

Wat wij bieden

In één jaar ga jij je naast je baan verdiepen in de geo-informatie. Jouw programma is uiteraard helemaal toegespitst op recente ontwikkelingen in het vak. Zeven dagen vakinhoud. Vijf dagen persoonlijke training. Zo leer jij jezelf beter kennen, krijg je meer technische kennis én natuurlijk de baan waar jij blij van wordt. Ook krijg je:
 • de opleiding volledig betaald
 • een jaarcontract bij Voort
 • een leuk salaris 
 • intensieve begeleiding van Voort én de opdrachtgever
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus

Waar jij gaat werken

In ons netwerk van ruim 800 opdrachtgevers gaan we op zoek naar een baan die bij je past. We vinden de baan waar jij blij van wordt. Een werkplek waar jij je kunt blijven ontwikkelen.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de traineeship GIS analist en/of het programma? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

 1. Sollicitatie
 2. Intakegesprek bij Voort
 3. Carrièretest
 4. Sollicitatiegesprek Jong professional programma
 5. Aanname & arbeidsvoorwaarden
 6. Start

Contact

Jessica Vosmeer

Recruiter geo-informatie

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer