Vacatures Voort

Trainee GIS adviseur Utrecht

10-5-2019 HBO Starters & trainees Utrecht

Wat jij gaat doen

Als trainee GIS adviseur in omgeving Utrecht ga jij aan de slag met ruimtelijke informatie binnen multidisciplinaire projecten. Je adviseert bij de projecten waar geo-informatie een grote rol speelt. Jij haalt geografische gegevens binnen, beheert de informatie en deelt dit met alle interne en externe medewerkers. Zo weten zij hoe ze deze informatie het best kunnen inzetten vanuit hun functie. Ook ga jij aan het werk met diverse datasets.

Word jij warm van PostGIS/SQL, Python in Qgis, AutoCAD en FME, én wil je je daarnaast op persoonlijk vlak ontwikkelen? Werken met geografische data en werken aan jezelf? Dat is het traineeship Geo-ICT in een notendop. Zo kan jij tijdens het traineeship Geo-ICT je verder ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak.
 

Ben jij de kandidaat?

Wij zoeken echte techniekmensen. Mensen die meer kennis willen. Die willen werken aan waar ze blij van worden. Voor het traineeship GIS adviseur heb jij:
 • een diploma van een relevante HBO- of WO-opleiding (of bijna afgerond)
 • 0-2 jaar werkervaring
 • een (afstudeer)stage of project dat aansluit op het programma (geen must, maar een pré)

Wat wij bieden

In één jaar ga jij je naast je baan verdiepen in de geo-informatie. Jouw programma is uiteraard helemaal toegespitst op recente ontwikkelingen in het vak. Zeven dagen vakinhoud. Vijf dagen persoonlijke training. Zo leer jij jezelf beter kennen, krijg je meer technische kennis én natuurlijk de baan waar jij blij van wordt. Ook krijg je:
 • de opleiding volledig betaald
 • een vast contract bij Voort
 • een leuk salaris 
 • intensieve begeleiding van Voort én de opdrachtgever
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus

Waar jij gaat werken

In ons netwerk van ruim 800 opdrachtgevers gaan we op zoek naar een baan die bij je past. We vinden de baan waar jij blij van wordt. Een werkplek waar jij je kunt blijven ontwikkelen. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over het traineeship Geo-ICT en/of het programma? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

 1. Sollicitatie
 2. Intakegesprek bij Voort
 3. Carrièretest
 4. Sollicitatiegesprek Jong professional programma
 5. Aanname & arbeidsvoorwaarden
 6. Start

Contact

Jessica Vosmeer

Recruiter geo-informatie

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer