Vacatures

Opleiding elektrotechniek in Groningen

27-6-2019 HBO Installatietechniek Groningen

Wat jij gaat doen

Alles leren over de meest recente ontwikkelingen in de elektrotechniek en de actuele normeringen. Binnen notime beheers je de grondbeginselen, wet- en regelgeving en het ontwerp van installaties als geen ander. Dat is de opleiding elektrotechniek.

De trainingen worden gegeven in samenwerking met TVVL.

• Instroommodule
Je start met een instroommodule om je wis- en natuurkunde op het juiste niveau te krijgen. Aan de hand van de leerstof en praktijkvoorbeelden krijg jij meer inzicht in de benodigde processen en rekenvaardigheden.

• Module 1
Na de instroommodule ga je aan de slag met module 1, waarbij de basis wordt gelegd. De volgende onderwerpen staan centraal: elektriciteitsleer, regelgeving, normen & richtlijnen, bedrijfsinstallaties, netwerktheorie, digitale technieken in de industriële automatisering en regeltechniek in de klimaatbeheersing.

• Module 2
Ga je verder verdiepen in de elektrotechniek met module 2. De volgende onderwerpen komen aan bod: normalisatie NEN1010, netaansluitingen, power Quality, stroomstelsels & aardingsvoorzieningen, decentrale energieopwekking, bedrijfsstromen & eindgroepen en schakel-, verdeel- & meetinrichtingen.

• Module 3
In de laatste module leer je alles over normaliseren en DC netten in de elektrotechniek. Tijdens de trainingen ga je aan de slag met: power Quality, normalisatie NEN 1010, elektrisch vervoer & energieopslag, leidingsystemen & voedingsleidingen, DC netten & vreemde spanningen en DC netten in gebouwen.

Ben jij de kandidaat?

Wij zoeken echte techniekmensen. Mensen die meer kennis willen. Die willen werken aan waar ze blij van worden. Als professional heb jij:

• Een diploma van een relevante MBO- of HBO-opleiding (of bijna afgerond)
• Werkervaring is geen vereiste
• Een (afstudeer)stage of project dat aansluit op de opleiding (geen must, wel een pré)

Wat wij bieden

In één jaar ga jij je verdiepen in elektrotechniek. Jouw opleiding is uiteraard helemaal toegespitst op recente ontwikkelingen in het vak. Anderhalf jaar verdieping in vakinhoud. Zo krijg je meer technische kennis én natuurlijk de baan waar jij blij van wordt.

Waar jij gaat werken

In ons netwerk van ruim 800 opdrachtgevers gaan we op zoek naar een baan die bij je past. We vinden de baan waar jij blij van wordt. Een werkplek waar jij je kunt blijven ontwikkelen.

Meer weten?

Zie jij onze opleiding elektrotechniek in Groningen helemaal zitten? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen? Onze consultant Rik staat voor je klaar via 06-51221219 of r.dejong@voort.com.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen