Vacatures

Project Engineer Beton constructie

14-1-2022 MBO, HBO, WO Bouwkunde Hengelo

Wat jij gaat doen

Wij zijn - voor een functie met uitzicht op een vast dienstverband - op zoek naar een gemotiveerde Project Engineer voor de afdeling beton. Met een team van 4 gemotiveerde engineers werk jij dagelijks aan verschillende projecten. In de regel begeleidt je circa 10 a 15 projecten. De werkzaamheden bestaan uit het tekenen in 2D (AutoCAD) en 3D (Tekla), werkvoorbereiding en eenvoudig rekenwerk. De goede mix van genoemde werkzaamheden (verhouding respectievelijk 50% - 35% - 15%) en de grote variatie in projecten maakt de functie extra uitdagend. Je fungeert als een 'spin in het web' op de afdeling engineering. Je bent de verbindende schakel richting opdrachtgever om tot een juiste uitvoering van de projecten te komen. Dit alles met een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Ben jij de kandidaat?

Als Project Engineer Beton Constucties kom je terecht in innovatieve, procesgerichte organisatie met een nuchtere mentaliteit. Samenwerken en plezier hebben in het werk en met elkaar is belangrijk. Naast hard werken is er ruimte voor een grapje en ontspanning. Om binnen het team van 32 collega's te passen herken jij jezelf in ondestaande punten:
 • Opleiding bouwkunde
 • Minimaal ervaring met 2D tekenen in AutoCAD
 • Ervaring met 3D tekenen in bijvoorbeeld Tekla, Revit of Allplan is een pre
 • Gedegen automatiseringskennis van Microsoft
 • Als persoon ben je punctueel en zelfstandig
 • Je beschikt over goede communicatieve en contactuele vaardigheden

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • vakantiedagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

Onze vaste klantrelatie is onderdeel van een internationale toonaangevende leverancier en gespecialiseerd in gevelverankering en metselwerkondersteuning. De producten worden toegepast binnen de prefab woning- en utiliteitsbouw, transport en infra voor de internationale markt. Het bedrijf wordt gekenmerkt als vooraanstaande leverancier van diverse soorten verankeringssystemen. Al meerdere innovatie awards hebben zij in ontvangst mogen nemen. Als onderdeel van een groot concern met de moederorganisatie in Duitsland heeft deze organisatie een stevige, stabiele positie op de markt.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen