Vacatures Voort

Calculator Ontwikkelende aannemer

13-6-2018 MBO Calculatie & inkoop Almelo

Wat jij gaat doen

Als calculator begint jouw functie bij het bepalen van de kosten van bouwprojecten, inclusief meer- of minderwerk en verschillende bouwmethoden. Om tot een goed uitgewerkt plan te komen vraag je offertes aan bij onderaannemers en beoordeel je deze, bepaal je hoeveelheden, prijs je de begroting af, vertaal je voorcalculaties in werkbegrotingen en heb je een belangrijke rol bij de nacalculatie en evaluatie van projecten. In deze functie heb je een belangrijk rol binnen diverse projectteams, het is dan ook belangrijk dat je ten allen tijde het overzicht weet te behouden en niet schrikt van diverse projecten tegelijkertijd.

Ben jij de kandidaat?

 • Opleiding Bouwkunde;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken;
 • Als persoon ben je: nauwkeurig, resultaatgericht en stressbestendig.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • vakantiedagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

Bij deze ontwikkelende bouwer die landelijk opereert ga je werken aan vernieuwende woning- en utiliteitsbouw projecten. Voor de afdeling calculatie zijn we ter uitbreiding op zoek naar een nieuwe collega.
Je komt te werken bij een organisatie waar veel aandacht is ontwikkeling van zowel de organisatie als medewerkers. Een aantal belangrijke kernwaarden: projectmatige wijze, korte lijnen, jong team, prettige werksfeer en betrokken. Uiteraard biedt zij een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens Bouw CAO.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

 1. Sollicitatie
 2. Intake
 3. Voorstellen opdrachtgever(s)
 4. Op gesprek
 5. Start bij Voort

Contact

Elise Lammertink

Consultant bouwkunde

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer