Vacatures Voort

Technisch Inkoper Automotive

8-6-2018 HBO Calculatie & inkoop Hilversum

Wat jij gaat doen

Als Technisch Inkoper Automotive ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de gehele supply chain planning voor prototypes, de massa productie producten en de materialen nodig voor maintenance, reparaties en operaties. Je begeleidt een team van drie personen rondom diverse grote projecten. De nadruk ligt op de technische specificaties, kwaliteitseisen en het ontwikkelingsproces. Je biedt ondersteuning rondom engineering, kwaliteit en productie bij de leveranciers. De functie heeft een sterke focus op verbetering van massaproductie bij de leverancier op het gebied van kwaliteit, productiviteit, doorlooptijd en kosten, met behulp van proces expertise en het lean six sigma principe. Andere taken zijn:

 • leiding nemen binnen het project in samenwerking met de engineering, productie, kwaliteit en klanten rondom alle zorgen over de leveranciers.
 • inschatting maken voor alle risico’s op het gebied van voorraden (bij selectie en ontwikkeling), en het nemen van passende risico beperkende activiteiten met het gebruik van gevestigde instrumenten en methoden

Ben jij de kandidaat?

 • Bachelor diploma (bij voorkeur in werktuigbouw, productie, elektrisch engineering)
 • Ervaring heeft in sourcing, supplier development en procurement in een engineering bedrijf, bij voorkeur in een massa productie bedrijf;
 • Diepgaande kennis heeft van de productie processen in een van de velden staal, aluminium, cast iron, stamping, CNC machining, electronics of actuators;
 • Minimaal 4 jaar hands-on ervaring heeft in product costing en het opstellen/onderhandelen van commerciële contracten;
 • Resultaat- en oplossingsgericht is en beschikt over een goede dosis doorzettingsvermogen; 
 • Perfect Engels spreekt en schrijft;
 • Een betrouwbare gesprekspartner is en uitstekend kan samenwerken.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • vakantiedagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever is een internationaal en innovatief bedrijf op autotechnisch gebied. Er worden kwalitatief hoogstaande producten ontworpen en geproduceerd met de meest moderne machines. Alle Europese topautomerken zijn voorzien van deze speciaal ontworpen producten. Bij deze organisatie heerst een open, informele en vooral inspirerende werksfeer en er wordt veel aandacht besteed aan groei en ontwikkeling van de werknemers. Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Technisch Inkoper Automotive die zich bezig houdt met het strategisch, tactisch en operationele inkoopproces. Je begeleidt dan ook drie personen binnen team.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

 1. Sollicitatie
 2. Intake
 3. Voorstellen opdrachtgever(s)
 4. Op gesprek
 5. Start bij Voort

Contact

Isis Bruins

Consultant werktuigbouwkunde

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer