Vacatures

Electrical Field Technician

7-10-2019 MBO Elektrotechniek Beverwijk

Wat jij gaat doen

Als International Electrical Field Technician ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en in bedrijf stellen van machines/plants, van start tot oplevering. Daarbij ben je verantwoordelijk voor troubleshooten en het onderhoud in het buitenland op elektrisch gebied. De werkzaamheden in de installaties zijn overwegend elektrisch en besturingstechnisch maar er komen ook diverse hydraulische/pneumatische/mechanische technieken in voor. Je geeft leiding geven aan een kleine groep elektrische, vaak lokale monteurs. Waar nodig stuur je bij en motiveer je de monteurs om hun werkzaamheden goed en met tevredenheid uit te voeren. Je rapporteert aan de klant en projectteam.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • vakantiedagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever is wereldwijd actief in het ontwerpen en bouwen van proceslijnen en machines. Deze machines worden gebruikt voor het stralen en coaten van stalen buizen voor o.a. olie-, gas- en watertransport. Zij bieden de totaaloplossing op het gebied van conceptueel design, implementatie en complete levering van fabrieken. Dit doen zij zowel voor de onshore als offshore industrie.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen