Vacatures

Tekenaar Dataverwerking

11-7-2019 MBO Energietechniek Tilburg

Wat jij gaat doen

Als Tekenaar kom je te werken op de afdeling E&A (Engineering en Aanleg), in het team Data Verwerking dat bestaat uit 8 collega's. De afdeling E&A is verantwoordelijk voor de engineering en uitvoering bij uitbreiding en vervanging van hoofdnetten, maatwerkaansluitingen en huisaansluitingen elektra en gas. Team Dataverwerking zorgt voor de revisiegegevens in GEN, en de bedrijfsmiddelenregistratie in SAP. Je werkt nauw samen met collega’s binnen E&A en daarnaast met de afdeling Realisatie.

Je draagt als tekenaar zorg voor het verwerken van kabel- en leidinggegevens in de bedrijfssystemen GEN en SAP en verwerk je technische aansluitgegevens. Dit doe je aan de hand van opgeleverde (project)revisies en op basis van dataprojecten. Daarnaast zorg je voor de registratie en controle van de bovengrondse bedrijfsmiddelen in SAP PM. Je signaleert verbeterpunten en draagt deze aan als verbetervoorstellen om de datakwaliteit in de systemen te verhogen

Na een interne opleiding zorg je voor:
- Verwerking van wijzigingen in aansluitingen, hoofdnetten en schema's.
- Zorgt voor de juiste kwaliteit van verwerking aangeleverde gegevens.
- Verwerkt en beheert de topografische mutaties.

Ben jij de kandidaat?

- Technische MBO opleiding
- Kennis van elektra en gas is een pré.
- Kennis van GIS en SAP is een pré.

Je bent een flexibele teamspeler die resultaat- en kwaliteitsgericht werkt. Je kunt goed je eigen werk organiseren en prioriteiten stellen. Je signaleert verbeterpunten en draagt deze ook aan als verbetervoorstellen. 

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • vakantiedagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever beheert ondergrondse kabels en leidingen en zorgt er zo voor dat haar klanten altijd beschikken over de energie die ze nodig hebben. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 4,6 miljoen gas- en elektriciteitsaansluitingen en werken voortdurend aan een beter, slimmer en efficiënter netwerk en we ontwikkelen nieuwe mogelijkheden op het gebied van energie: van stroom tanken voor een elektrische auto tot transport van door onze klanten opgewekte zonne-energie.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.
Vacature delen?

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen