Vacatures Voort

QC-Engineer Internationaal

12-12-2017 MBO Kwaliteit & veiligheid Regio Roermond

Wat jij gaat doen

Als QC-Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van een inspectieplan per project of workorder. Je controleert aan de hand van dit plan producten op traceerbaarheid, maatvoering en laskwaliteit tijdens ingangscontrole, controle in eigen fabricage- en assemblage en bij leveranciers. Je bent zelf in staat om metingen aan de producten uit te voeren. Maatstaf zijn hierbij productspecificaties en tekeningen. De werkzaamheden kunnen plaatsvinden op locaties in binnen- en buitenland. Een avontuurlijke instelling en geen bezwaar tegen regelmatig reizen is daarbij gewenst. Je reist in deze functie gemiddeld 1 keer per 3 weken, waarbij je vaak van maandag tot vrijdag van huis bent. Je rapporteert de bevindingen naar de diverse afdelingen en helpt daarmee om de productkwaliteit en organisatie te optimaliseren. Het mooie aan deze positie is dat je met alle delen van het product te maken krijgt, en geen dag hetzelfde is. Daarnaast vind de manager van de afdeling brede inzetbaarheid ook heel belangrijk, en hierdoor zijn opleiding en ontwikkeling hoog bij hem in het vaandel. 

Ben jij de kandidaat?

Wij zijn op zoek naar een teamspeler die beschikt over een MBO+ niveau in een technische opleiding, bij voorkeur Werktuigbouw met kennis van kwaliteitsinspecties en meten van lasconstructies. Certificatie voor non-destructief onderzoek, zoals VT, MT, PT of UT (minimaal niveau 2) is een pré. Daarbij zoeken wij iemand met globale kennis van de relevante NEN/ISO-normen en overige kwaliteitsstandaarden voor materialen en producten. Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • vakantiedagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

Het bedrijf waarvoor wij een QC-Engineer zoeken, is een van de meest toonaangevende en innoverende fabrikanten ter wereld op het desbetreffende productgebied. De focus van het bedrijf ligt op ontwikkeling, productie en installatie van de producten. Zij zijn voortdurend bezig met ontwikkeling van op maat gemaakte projecten in opdracht van en in nauwe samenwerking met een breed scala aan internationale klanten.Het bedrijf bevindt zich in de regio Roermond.

De afdeling Parts & Services is verantwoordelijk voor de after sales-activiteiten en draagt zorg voor de dienstverlening op het gebied van onderhoud en levert benodigde onderdelen.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

 1. Sollicitatie
 2. Intake
 3. Voorstellen opdrachtgever(s)
 4. Op gesprek
 5. Start bij Voort

Contact

Hanne Tillmans

Consultant werktuigbouwkunde

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer