Vacatures

Hardware Engineer

16-3-2018 HBO, WO Elektrotechniek Regio Twente

Wat jij gaat doen

Als hardware engineer heb jij het doel de wensen en eisen van een klant te vertalen naar een technisch ontwerp. Als hardware engineer teken jij elektrotechnische schema's voor opdrachtgevers binnen de industriële automatisering.

Samen met de collega's van de afdeling software engineering, ontwerp jij complete hardware concepten voor diverse industriële automatiseringsprojecten. Aan de hand van technische specificaties ontwerp je verschillende besturingsschema's en beheer je de standaard hardware concepten. Daarnaast bedenk je de gehele engineering van complete besturingsinstallaties van verpakkingsmachines. Er wordt van jou input verwacht met betrekking tot toekomstige concepten.

Ben jij de kandidaat?

Ben jij in het bezig van een MBO+ of een HBO diploma Elektrotechniek? Heb jij het in je om zelfstandig te werken, maar heb je ook het vermogen om samen te werken? Neem jij je verantwoordelijkheid, ben je creatief en altijd oplossingsgericht? Ben jij van het aanpakken en heb jij ervaring met EPLAN en AutoCAD? Heb jij daarbij ervaring in een vergelijkbare functie en kennis van industriële hardware en installaties? Dan ben jij dé Hardware Engineer waar wij naar op zoek zijn!

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • vakantiedagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

Is deze vacature echt iets voor jou? Dan gaan wij in een persoonlijk gesprek samen kijken bij welke opdrachtgever jij het beste past! 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen