Vacatures Voort

Sustaining Development Engineer

5-12-2017 HBO Engineering (ontwerp/constructie) Regio Roermond

Wat jij gaat doen

Als Sustaining Development Engineer analyseer je geconstateerde gebreken en/of stagnaties in de adequate werking van de producten en draag je oplossingen aan. De hoofdtaken hierbij zijn:
 • Het analyseren op basis van informatie die je ontvangt van de Field Service Engineers en Testing & Commissioning Engineers met betrekking tot geconstateerde veel voorkomende gebreken aan en/ of stagnaties in de adequate werken van de producten en je focust daarbij op de optimalisering van het gebruiksgemak en de levensduur van de attracties. Op die manier kun jij van een bestaand product iets beters maken.
 • Aandragen van oplossingen op basis van analyses. Je bent daarbij attent op de daarmee gemoeide kosten en de economische haalbaarheid ervan je vormt een oordeel over de vraag in hoeverre de mogelijke verbeteringen zinvol zijn en renderen.
 • Bespreken van aangedragen oplossingen met de betrokken engineers (Engineering en Parts & Services), toelichten en het doen van, daar waar nodig, voorstellen voor de ontwikkeling van modificaties.
 • Het zorgdragen voor het testen van de aangedragen oplossingen en verbeteringen.

Binnen deze functie krijg je de vrijheid om in bepaalde dingen te duiken, kun je jouw eigen tijd indelen en zoek je zelf breed naar oplossingen.

Ben jij de kandidaat?

Beschik jij over HBO werk- en denkniveau (HBO Werktuigbouwkunde) aangevuld met door opleiding specifieke kennis van besturingstechniek en een grote interesse in Elektrotechniek? Heb jij een aantal jaar relevante werkervaring? Beheers jij de Engelse taal in woord en geschrift? Kun jij goed luisteren en heb je overtuigingskracht om op die manier de klant te ondersteunen bij het oplossen van vragen of problemen van technische aard? Ben jij tactvol, resultaat- en klantgericht? Ben jij graag in de praktijk bezig (eerste analyses in het veld of in de fabriek) en ben jij hands-on? Kun jij out of the box denken? Dan ben jij dé Sustaining Development Engineer waar wij naar op zoek zijn!

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • vakantiedagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

Het bedrijf waarvoor wij een Sustaining Development Engineer zoeken, is een van de meest toonaangevende en innoverende fabrikanten ter wereld op het desbetreffende productgebied. De focus van het bedrijf ligt op ontwikkeling, productie en installatie van de producten. Zij zijn voortdurend bezig met ontwikkeling van op maat gemaakte projecten in opdracht van en in nauwe samenwerking met een breed scala aan internationale klanten.Het bedrijf bevindt zich in de regio Roermond.

De afdeling Parts & Services is verantwoordelijk voor de after sales-activiteiten en draagt zorg voor de dienstverlening op het gebied van onderhoud en levert benodigde onderdelen.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

 1. Sollicitatie
 2. Intake
 3. Voorstellen opdrachtgever(s)
 4. Op gesprek
 5. Start bij Voort

Contact

Ellen van den Munckhof

Recruiter Industrie

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer