Vacatures Voort

Medewerker Engineering

11-10-2018 HBO Voorbereiding & beheer Roosendaal

Wat jij gaat doen

De afdeling E&A (Engineering en aanleg) is verantwoordelijk voor de aanleg en het vervangen van de elektrische- en gasdistributienetten. Als medewerker engineering maak je deel uit van een projectteam, welke bestaat uit een engineer en uitvoerder. Jij zorgt voor de detailengineering van de projecten maar je bent ook verantwoordelijk voor een sluitende dataregistratie als de projecten zijn uitgevoerd.

Je ondersteunt de (senior)engineer bij netontwerpen, kostenramingen en detailengineering. Je maakt digitale projecttekeningen en zorgt voor de vergunningsaanvraag bij overheden. Je beheert de geautomatiseerde gegevensbestanden, toetst de kwaliteit van de aangeleverde data en verwerkt deze in de systemen. Je maakt complete projectmappen en je draagt bij aan een geode overdracht van de projecten. Je signaleert verbetervoorstellen.

Ben jij de kandidaat?

Je bent in het bezit van een afgeronde HBO diploma richting techniek.
Een MBO-er met voldoende werkervaring nodigen we ook van harte uit om te reageren.

Je bent een teamplayer en je bent kwaliteits- en resultaatgericht. Je hebt een uitstekende mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je bent erg gedreven en je bent een kei in plannen en organiseren

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • vakantiedagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever leidt Energie in goede banen. Zij transporteren gas en elektriciteit in Noord- Oost en Zuid-Nederland voor 2,7 miljoen huishoudens en bedrijven. De netbeheerder is verantwoordelijk voor het gas- en elektriciteitsnetwerk en beheert, onderhoudt en vernieuwt het energienetwerk waarover de leverancier stroom of gas bij de consument thuis of bij het bedrijf brengt. Radicaal herontwerp van processen en ondersteunende systemen moet de komende jaren zorgen voor een forse verbetering van onze efficiency en klant- en medewerker tevredenheid.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

 1. Sollicitatie
 2. Intake
 3. Voorstellen opdrachtgever(s)
 4. Op gesprek
 5. Start bij Voort

Contact

Maartje van den Hurk

Consultant energietechniek

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer