Vacatures

BIM modelleur

11-8-2022 MBO, HBO, WO Bouwkunde Enschede

Wat jij gaat doen

Je krijgt als bouwkundige veel vrijheid om de meest onderscheidende, eigentijdse, esthetische en slimme ruimtes te creëren. Dat doe je in een team met ieder een eigen specialisme waarbij onze opdrachtgever de kennis en ervaring met elkaar delen. Zo tillen we met elkaar het ontwerp naar een hoger niveau. Bij onze opdrachtgever werk je gezamenlijk aan uitdagende projecten waarbij tijdloze en duurzame ontwerpen de oplossing zijn.

Je neemt deel aan technische overleggen om de verbinding te maken tussen architect en opdrachtgever. Jouw doel is om het droombeeld naar een technisch en realistisch ontwerp te vertalen. Hierin ben je initiatiefrijk en klantgericht. Jij wordt dé schakel in het geheel waarbij jouw opleiding tot (HBO) Bouwkundige en jouw communicatieve skills tot hun recht komen

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • vakantiedagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever denkt vanuit betekenisvolle ruimtes. Zij geven vorm aan een idee, een droombeeld, van de opdrachtgever. Om daarna de vertaling te maken naar de realiteit en het tot leven te brengen in een ontwerp. Met de juiste balans tussen gebruiker en omgeving ontstaat er zo voor ieder gebouw, iedere ruimte, ieder interieur een unieke oplossing. Zij zoeken een Bouwkundige die samen met ons deze vertaling wil maken.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen