Vacatures

Proto Engineer

7-10-2020 MBO, HBO Elektrotechniek, High Tech, Werktuigbouwkunde Eindhoven

Wat jij gaat doen

Als proto engineer help je binnen de projecten met de realisatie van enkelstuks machines, kleine-serie producten en meet-/testopstellingen. Je bijdrage begint al vroeg in het project door mee te denken in het ontwerp, bijvoorbeeld ten aanzien van assemblage. Je werkt zelfstandig en hebt voldoende inzicht om met minimale instructie, toch tot een werkend product te komen. Je krijgt hierbij de vrijheid om met verbetervoorstellen te komen en deze, in samenspraak met je collega engineers, door te voeren.

Je bent goed bekend met de vakgebieden van precisie mechanica en/of elektro. Werken met een CAD-model, productietekening of schema ten behoeve van assemblage gaat vloeiend. Dat kan ook in de cleanroom zijn. Ook het maken of aanpassen van een onderdeel via conventioneel draaien, frezen of 3D printen is geen probleem. Daarnaast denk je graag mee over oplossingen voor prototypes en assemblage tools. Hiervoor ben je gemakkelijk benaderbaar.

Ben jij de kandidaat?

Je hebt een brede interesse in techniek, bijvoorbeeld richting elektronica of software. Ontwikkelmogelijkheden in je werkgebied pak je graag aan. Dat kan ook richting engineering of voorbereiding voor serieproductie zijn. Jouw werkplek is schoon en georganiseerd. Je neemt graag de vrijheid om zelf structuur aan te brengen in je werkzaamheden. Je hebt oog voor detail, werkt secuur en weet wanneer te stoppen indien er iets niet goed zit. Soms dus een pas op de plaats, maar af en toe moet er ook gewoon aangepakt worden. Sporadisch bij de klant of op een andere vestiging, maar meestal in onze eigen proto werkplaats. Je zoekt de samenwerking met collega’s graag op. Zij kunnen op jou rekenen om flexibel bij te springen met urgente vragen.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • een aandraagbonus, 24 vakantiedagen en nog meer secundaire arbeidsvoorwaarden waar jij blij van wordt

Waar jij gaat werken

De organisatie is een high-end technologieleverancier van producten en systemen, met als focusgebieden hightech, industrial systems & vision, embedded, optomechatronic en medical systems. De organisatie is een onderneming die opdrachtgevers met een breed scala aan competenties ondersteunt

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen