Vacatures Voort

Engineer ondergrondse infra

11-10-2018 HBO Engineering (ontwerp/constructie) Oss

Wat jij gaat doen

Als engineer ben je zowel technisch als financieel eindverantwoordelijk voor projecten op elektra en gas gebied. Je begeleidt het gehele proces waarbij je continu de spil bent die alles draaiende houdt en aanstuurt. Het begint al met het gesprek met de klant (bijvoorbeeld Rijkswaterstaat, de gemeente, het waterschap) waarbij je onze technische en financiële visie uit- en toelicht zodat er draagkracht is bij de klant. Vervolgens schrijf jij het engineer werkpakket en communiceert deze, als projectleider, richting de uitvoering. Vervolgens zie jij erop toe dat de uitvoerders ook daadwerkelijk het door jou bepaalde pad bewandelen. Na oplevering kan iedereen terugkijken op een geslaagd proces waar jij eindverantwoordelijk voor was.

Ben jij de kandidaat?

 • MTS of HTS (elektrotechniek of werktuigbouwkunde)
 • Werkervaring met zowel elektra als gas
 • Ervaring met SAP is een pré
 • Ervaring met leidinggeven is een pré

Omdat er geschakeld moet worden op verschillende niveaus is het van belang dat je hierop je communicatiestijl kunt aanpassen. Je beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht en een bepaalde ‘gun’ factor. Je bent iemand die van nature gemakkelijk het overzicht kan bewaken.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • een aandraagbonus, 24 vakantiedagen en nog meer secundaire arbeidsvoorwaarden waar jij blij van wordt

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever beheert ondergrondse kabels en leidingen en zorgt er zo voor dat haar klanten altijd beschikken over de energie die ze nodig hebben. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 4,6 miljoen gas- en elektriciteitsaansluitingen en werken voortdurend aan een beter, slimmer en efficiënter netwerk en we ontwikkelen nieuwe mogelijkheden op het gebied van energie: van stroom tanken voor een elektrische auto tot transport van door onze klanten opgewekte zonne-energie.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

 1. Sollicitatie
 2. Intake
 3. Voorstellen opdrachtgever(s)
 4. Op gesprek
 5. Start bij Voort

Contact

Maartje van den Hurk

Consultant energietechniek

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer