Vacatures Voort

Assemblagemonteur Cleanroom

12-10-2018 MBO Uitvoering & montage Eindhoven

Wat jij gaat doen

Het zelfstandig vanaf tekening en werkinstructie monteren, assembleren en testen van complexe, hightech mechatronische samenstellingen en subsamenstellingen. Het betreffen enkel stuks en kleine series zowel in de cleanroom. In het team is de Mechatronica Monteur mede verantwoordelijk voor het volgens planning, effectief en kwalitatief samenstellen van het eindproduct. Eventuele verstoringen moeten binnen het team opgelost worden. Je denkt actief mee met de klant en komt op eigen initiatief met passende voortstellen. Je initieert assemblage/productieverbeteringen.

Ben jij de kandidaat?

 • Een passie voor techniek. Je vindt het het leuk om in een hightech omgeving samen met collega’s aan uitdagende technische projecten te werken;
 • Een afgeronde opleiding mbo niveau 4 richting Mechatronica, WTB, Automotive, Vliegtuigtechniek of Intrumentenmaker
 • 3-5 jaar werkervaring in een technische omgeving is een pré, maar ben je een schoolverlater reageer gerust;
 • Probleemoplossend vermogen;
 • Een echte teamspeler met een pro-actieve en flexibele werkinstelling;​
 • Duidelijk kunnen communiceren in het Nederlands. 

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • een aandraagbonus, 24 vakantiedagen en nog meer secundaire arbeidsvoorwaarden waar jij blij van wordt

Waar jij gaat werken

Werken bij deze organisatie betekent werken aan de grenzen van de technologie. Als dienstverlener realiseren zij hoogwaardige componenten en modules voor toonaangevende opdrachtgevers in de hightech industrie. De toelevering omvat ontwerp, engineering, prototype en productie.

De afdeling assemblage bestaat uit zo’n 100 medewerkers, verdeeld over twee Business Units, en is opgedeeld in verschillende projectteams. Een projectteam bestaat uit drie tot zeven medewerkers en werkt klantgericht aan diverse projecten. Elk projectteam wordt aangestuurd door een teamleider. De projecten bestaan uit het samenstellen van hoogwaardige modules en/of apparaten, die mechanische en elektronische componenten bevatten en waarbij vacuümtechniek, pneumatiek en het testen van de apparaten een zeer belangrijke rol spelen. Er wordt gestreefd naar een brede projectvaardigheid van elke Mechatronica Monteur. Voor onze Business Unit cleanroom zoeken wij momenteel Mechatronica Monteurs.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

 1. Sollicitatie
 2. Intake
 3. Voorstellen opdrachtgever(s)
 4. Op gesprek
 5. Start bij Voort

Contact

Paul Firet

Manager industrie

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer