Vacatures

Service Engineer

26-11-2019 HBO Elektrotechniek Heerlen

Wat jij gaat doen

Jij gaat werken als service engineer onderhoudswerkzaamheden doen aan productiemachines en installaties van klanten. Dit zowel op locatie als bij het bedrijf. In het begin zul je veel werkzaamheden uitvoeren richting de medische branche. Hierbij kun je denken aan röntgenbeeldversterkers met betrekking tot medische toepassingen. 

Ben jij de kandidaat?

Je hebt de studie electrical engineering gevolgd op HBO-niveau en heb jij een brede interesse in elektrotechniek. Vanuit jezelf heb je verantwoordleijkheidsgevoel, werk je goed zelfstandig, beschik je over probleemoplossend vermogen, je ben representatief en je bent bereid om te reizen. Je wilt werken aan PLC-besturing. Hiernaast heb je ervaring met de volgende software:
  • Backoffice 
  • Siemens S5
  • Siemens S7
  • P8
  • Affiniteit voor Labview 

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • een aandraagbonus, 24 vakantiedagen en nog meer secundaire arbeidsvoorwaarden waar jij blij van wordt

Waar jij gaat werken

Je komt te werken in een bedrijf dat zich richt op drie dat zich onderscheidt op drie gebieden. De ontwikkeling en realisering van complexe turn key-projecten in industriële productie-omgevingen, Vision inspectiesystemen voor kwaliteitscontrole en op het gebied van test- en productieapparatuur voor halfgeleider-, elektrotechnische en medisch-farmaceutische industrie in binnen- en buitenland.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen