Vacatures

Werkvoorbereider S&O

28-10-2016 MBO Installatietechniek 's-Hertogenbosch

Wat jij gaat doen

Als werkvoorbereider S&O ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de projectleider S&O. Je beheert de bonnenstroom vanaf de buitendienstmedewerkers tot aan de factuurafdeling. Je controleert de werkbonnen en bepaalt wat onder het contract valt en wat moet worden verrekend aan de opdrachtgevers. Doorberekenen van facturen van onderaannemers aan opdrachtgevers. Je controleert onderhoud en storingsbonnen op aanmerkingen zoals meer of minderwerken en speelt dit door naar de projectleider. 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aannemen en coördineren van storingen, bestellen van materialen, opstellen van offertes en bestelbonnen en het telefonisch onderhouden van contacten met opdrachtgevers.

Ben jij de kandidaat?

Het betreft een afwisselende functie waarin je breed inzetbaar bent. Je bent werkzaam vanuit kantoor en zal in enkele gevallen de projectlocatie bezoeken. Je hebt een afgeronde installatietechnische of werktuigbouwkundige opleiding op minimaal MBO niveau inclusief VCA-basis. Enkele jaren ervaring als werkvoorbereider en daarnaast ben je accuraat en stressbestendig.

Wat wij bieden

Naast een plezierige werksfeer bieden we je een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals collectieve verzekeringen, spaarloon, levensloopregeling, fietsplan, studiefonds voor naar schoolgaande kinderen, pensioen regeling en we bieden je alle mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. 

 

Waar jij gaat werken

Voor een landelijke installateur die gespecialiseerd is in het installeren, adviseren en onderhouden van gebouwgebonden werktuigbouwkundige klimaatinstallaties zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider service en onderhoud. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen